Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ρένφρο: «Θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας»

Ρένφρο: «Θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας»

Ρένφρο

Στη συνέχεια της ομάδας του αναφέρθηκε ο Νέιτ Ρένφρο.

Ο Νέιτ Ρένφρο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στην εμπειρία του με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης:

«Σίγουρα και το πρόγραμμα έπαιξε τον ρόλο του και ειδικά στο πως εμφανιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων με το Περιστέρι και τη Rytas. Υπήρχε κούραση, έγινε προσπάθεια μεγάλη, αλλά νομίζω ότι στο τέλος ξεμείναμε από δυνάμεις, οπότε τώρα θα είναι πολύ καλά για όλους μας που θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας.

Είναι δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά είναι πολύ ωραίο από την άλλη. Ειδικά για μένα ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία γιατί πρώτη φορά έπαιζα σε μία ξεχωριστή και πολύ δυνατή διοργάνωση, υψηλού επιπέδου όπως το Basketball Champions League. Το να παίζεις εκτός Ελλάδας και να βλέπεις το διαφορετικό στυλ μπάσκετ, διαφορετικές κουλτούρες, μου έδωσε τη δυνατότητα να δω άλλες χώρες και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην πρώτη μου ολόκληρη χρονιά στην Ευρώπη.

Έχεις λίγο χρόνο ξεκούρασης, αλλά και ελάχιστο χρόνο να σκεφτείς το προηγούμενο παιχνίδι, γιατί πάντα στο μυαλό κυριαρχούσε το επόμενο ματς και αυτό ήταν πολύ βοηθητικό, ιδιαίτερα μετά από τις ήττες. Όταν παίζεις την Κυριακή και χάνεις και ξαναπαίζεις την επόμενη Κυριακή, μπορεί να το σκέφτεσαι πόλη την εβδομάδα και αυτό ίσως να σου κάνει κακό. Ενώ με το παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, πάντα πηγαίνει το μυαλό στο επόμενο ματς και πως θα επιστρέψεις στις νίκες.

Σίγουρα, τα τρία επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για μας, όπως και το Κύπελλο που έρχεται αμέσως μετά. Θα μας δείξουν τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη σεζόν. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με το Λαύριο που έχουμε μπροστά μας (29/1). Εκεί είναι το ενδιαφέρον μας, αυτό το παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε, δείχνοντας σοβαρότητα και προσοχή, για να πάμε στο επόμενο. Όπως είπα, από τα τρία επόμενα παιχνίδια και το Κύπελλο θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε τη φετινή σεζόν».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…