Κεντρική Γ' Εθνική Κου.Πα. Κιλκίς: Απέκτησε τον Θεογιάννη (pic)

Κου.Πα. Κιλκίς: Απέκτησε τον Θεογιάννη (pic)

vasilis theogiannis koupa kilkis

Πρόσθεσε ταλέντο η Κου.ΠΑ. Κιλκίς

Η Κου.ΠΑ. Κιλκίς συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Παίκτης της ομάδας με κάθε επισημότητα είναι ο Βασίλης Θεογιάννης, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της ΔΕΚΑ.

Ο Θεογιάννης στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε 11 πόντους.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια της ΚΟΥΠΑ, υποδέχεται ένα ταλαντούχο παιδί που προέρχεται από την πόλη μας, το Βασίλη Θεογιάννη. Ο 19χρονος guard θα πλαισιώσει την ανδρική μας ομάδα, τη νέα χρονιά, προσφέροντας, ποιότητα, ενέργεια και εκρηκτικότητα. Ο Βασίλης αγωνιζόταν τη χρονιά που μας πέρασε με τη ΔΕΚΑ Αθλητική Ακαδημία Μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Διαθέτει για την ηλικία του ένα πλούσιο ιστορικό.

Ανακηρύχθηκε MVP στο final four της ΕΚΑΣΘ το 2018-19, την πρώτη θέση του οποίου κατέκτησε με την ομάδα του Ευόσμου. Παράλληλα, κατέκτησε τη 2η και την 4η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων τις χρονιές 2017-18 και 2018-19. Τέλος, υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας παίδων, με την οποία κατέκτησε την 6η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019 που διεξήχθη στην Ιταλία. Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένειά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…