Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα του Ερυθρού Αστέρα

Η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα του Ερυθρού Αστέρα

Μπαρτσελόνα

Στον Ερυθρό Αστέρα απάντησε η Euroleague.

Η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι τα προβλήματα με τον αποκλεισμό των παικτών που εκδόθηκan για τον Ερυθρό Αστέρα δεν έχουν επιλυθεί.

Η σερβική αθλητική εφημερίδα Telesport.rs δημοσίευσε χτες ότι ο Ερυθρός  Αστέρας έλυσε το πρόβλημα που εμπόδιζε την ομάδα να εγγράψει νέους παίκτες στην EuroLeague. Και το πρωτάθλημα έδωσε την απάντηση του.

Το ζήτημα δεν έχει λυθεί, επομένως εξακολουθεί να ισχύει το μέτρο που επέβαλε η ανεξάρτητη Οικονομική Επιτροπή στον Ερυθρό, όπου απαγορεύει στον σύλλογο να εγγράψει παίκτες και προπονητές.

Με τον Λούκα Βιλντόζα να μένει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα λόγω τραυματισμού του μηριαίου μηριαίου, ο σερβικός σύλλογος ελπίζει να εγγράψει τον Φακούντο Καμπάτζο εγκαίρως, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στην αναμέτρηση της με την Βαλένθια.

Στην πρώτη του αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, ο αργεντινός παίκτης τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους (1/1 2PT, 2/5 3PT, 3/3 FT), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 ισόπαλα φάουλ σε μόλις 18 λεπτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία»

O προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα ετοιμ…