Κεντρική Β' Εθνική Aποχώρησαν από τα πρωταθλήματα ΑΓΣ Ιωαννίνων και Νίκαια 2012!

Aποχώρησαν από τα πρωταθλήματα ΑΓΣ Ιωαννίνων και Νίκαια 2012!

Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στα εθνικά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, οι ομάδες των ΑΓΣ Ιωαννίνων και της Νίκαιας 2012 δήλωσαν πως πλέον δεν θα συνεχίσουν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Σας ενημερώνουμε ότι, τα Σωματεία ΑΣ Νίκαια 2012 στη Γ’ Εθνική και ΑΓΣ Ιωαννίνων στη Β’ Εθνική αποφάσισαν την αποχώρησή τους από τα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Η Νίκαια 2012 με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 32/3-01-23 συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (4ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τον ΑΣ Νίκαια 2012.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 της Ειδικής προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το σωματείο ΑΣ Νίκαια 2012 υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Το Σωματείο ΑΓΣ Ιωαννίνων, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 1/03-01-2023 συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 της Ειδικής προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών το σωματείο ΑΓΣ Ιωαννίνων υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Βδ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες τους οποίους μετείχε και δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Γ’ Εθνική: Οι πρώτοι σκόρερ του 4ου Ομίλου

Ο Μιχάλης Πολίτης στην κορυφή Ο Μιχάλης Πολίτης παρέμεινε στην πρώτη θέση του πίνακα των σ…