Κεντρική Διεθνή Super Cup Ιταλίας: Στη Μέση Ανατολή ο τελικός της επόμενης σεζόν

Super Cup Ιταλίας: Στη Μέση Ανατολή ο τελικός της επόμενης σεζόν

supercup

Η Legabasket αναζητά έναν χώρο στη Μέση Ανατολή!

Η Legabasket, η διοργάνωση που ενώνει όλες τις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας στην Ιταλία, μελετά το ενδεχόμενο να διοργανώσει την επόμενη σεζόν του ιταλικού Supercup στη Μέση Ανατολή, όπως αναφέρει το Basketnews.

Πριν λίγες μέρες, η Legabasket σε μια από τις συναντήσεις της, ανακοίνωσε ότι πως το Super Cup την επόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Η τελευταία έκδοση του Super Cup φιλοξενήθηκε στη Μπρέσια και η Βίρτους κέρδισε τον τίτλο αφού κέρδισε τη Ντιναμό Σάσαρι στον τελευταίο αγώνα. Το τουρνουά συνήθως σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν.

Επί του παρόντος, οι χώρες που έχουν μπει στη λίστα ως πιθανοί οικοδεσπότες του διαγωνισμού είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρθηκαμε νωρίτερα, τους τελευταίους μήνες, η EuroLeague έχει έρθει σε επαφή με επενδυτές από το Ντουμπάι. Φέρεται ότι είναι πρόθυμοι να γίνουν οι κύριοι χορηγοί συνεργάτες του διαγωνισμού και στοχεύουν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα.

Η διεξαγωγή του Super Cup στη Μπρέσια δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς δεν είχε τη δική της ομάδα να συμμετάσχει, κάτι το οποίο δυσκόλεψε  πάρα πολύ τους ιθύνοντες ως προς το μάρκετινγκ.

Επιπλέον, το Super Cup διοργανώθηκε μεσοβδόμαδα, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος, και η απάντηση από το κοινό ήταν αρκετά μη ενθουσιώδης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…