Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Στο All Star Game του 2023 και ο Ιωνικός

Στο All Star Game του 2023 και ο Ιωνικός

25ο All Star Game 3χ3

«Παρών» και η ομάδα της Νίκαιας.

Το 25ο All star game που θα διεξαχθεί στο «Νίκος Γκάλης» πλησιάζει, και ο Ιωνικός με ενημέρωση του, έκανε γνωστή την παρουσία του στη φετινή γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Στη φωτογραφία είναι αντίπαλοι, όμως στη γιορτή του μπάσκετ θα είναι στην ίδια πλευρά. Αντίθετα, θα είναι απέναντι στους… δικούς του ανθρώπους!

Η γιορτή του μπάσκετ ξεκινά αύριο (Σάββατο) με τον αγώνα του μπάσκετ με αμαξίδιο στο ΟΑΚΑ και κορυφώνεται με το All Star παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο ξεκινά στις 14:25. Ο Ιωνικός δεν μπορούσε παρά να δηλώνει «παρών» στο All Star Game 2023, που επιστρέφει μετά δύο δεκαετίες στην Αθήνα.

Στην «Team Papagiannis» έχει συμπεριληφθεί ο τεράστιος Λουκάς Μαυροκεφαλίδης , ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στους… δικούς του ανθρώπους. Κι αυτό γιατί στην «Team Vezenkov» έχουν συμπεριληφθεί ο Team Manager του Ιωνικού, Θανάσης Δούνης κι ο Γυμναστής Αλέξανδρος Σταμούλης.

Ευτυχώς το αποτέλεσμα ΔΕΝ μετράει, οπότε δεν θα χρειαστεί να διαλέξουμε πλευρά. Σε κάθε περίπτωση είμαστε περήφανοι, που η ομάδα μας εκπροσωπείται από τους τρεις προαναφερόμενους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …