Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ράντονιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ράντονιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

ραντονιτςςςςς

Το μάξιμουμ της απόδοσης πρέπει να πιάσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε:

«Όλα τα παιχνίδια της EuroLeague είναι σημαντικά, αλλά πάντα ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος παίζοντας έξυπνα».

Πάντα παίζουμε για τους φιλάθλους μας, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Ο τρόπος που μας υποστηρίζουν είναι εκπληκτικός και για εμάς πολύ σημαντικός. Βέβαια, στο παρκέ θα πρέπει να σκεφτούμε τα πράγματα που αφορούν το μπάσκετ και να παίξουμε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Όπως προανέφερα αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και δε νομίζω ότι είναι έξυπνο να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα ματς. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας.

Είναι σημαντικό να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Έχουμε προπόνηση σήμερα και θα δούμε την κατάστασή του ακολούθως. Υπάρχει προπόνηση και αύριο το πρωί και νομίζω πως η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την ημέρα του αγώνα. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι εντάξει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…