Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ράντονιτς: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το κάναμε»

Ράντονιτς: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το κάναμε»

radonic oaka panathinaikos armani

Σημαντική η νίκη για τον Παναθηναϊκό, κατά τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Αρμάνι με σκορ (90-77) στην παράταση, και συνεχίζει το σερί του σε νίκες στην Euroleague. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα των «πρασίνων», ενώ τόνισε πως η νίκη της ομάδας είναι πολύ σημαντική.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και το κάναμε. Και ειδικά στην παράταση. Επιθετικά βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς.

Είχαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ, αλλά και στην επίθεση. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βελτιωθήκαμε κάπως στην επίθεση, αλλά η άμυνά μας είχε ακόμα πρόβλημα και η Αρμάνι πήρε το μεγάλο προβάδισμα. Η επίθεσή μας στην τελευταία περίοδο ήταν πολύ καλή, όπως και στην παράταση.

Λάβαμε τα νέα για τον Ουόλτερς σήμερα το πρωί και ήταν δύσκολο να αλλάξουμε τα πλάνα μας τελευταία στιγμή. Ήταν εμφανές το πόσο δυσκολευτήκαμε, ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αν μπορώ να συγκρίνω το πρώτο ματς με τη Ρεάλ και το σημερινό σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα, είναι αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση. Η στήριξή του κόσμου είναι πολύ σημαντική και τους ευχαριστούμε. Ελπίζω ότι θα είναι ξανά μαζί μας ώστε να μας βοηθήσουν.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στην παρουσία των αδελφών Καλαϊτζάκη: “Ήταν πολύ καλοί, ειδικά στην άμυνα. Ίσως η πιο σημαντική στιγμή ήταν το επιθετικό φάουλ που κέρδισε ο Καλαϊτζάκης στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. Ωστόσο είναι μια ομαδική νίκη και αυτό είναι εμφανές”.

Και όπως αναμενόταν αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ντουέιν Μπέικον και του του Πάρις Λι: «Είμαι χαρούμενος που τον υπογράψαμε (τον Μπέικον). Ήταν ομαδική δουλειά αυτή η νίκη. Ήταν δύσκολο για εμάς όταν λάβαμε την ενημέρωση για τον Νέιτ (Ουόλτερς) πως θα απουσίαζε απόψε. Έπρεπε να προετοιμάσουμε διαφορετικό πλάνο γι’ αυτό κάποιοι παίκτες έμειναν στο παρκέ πολλά λεπτά. Στο τέλος για εμάς ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαι χαρούμενος γι αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…