Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη

panatha

Ο Παναθηναϊκός μετακινείται στη Βαρκελώνη όπου θα φιλοξενηθεί από την Μπαρτσελόνα του Σάρας, σε μία από τις πιο δύσκολες εξόδους που θα χρειαστεί να διαχειριστούν μέσα στη χρονιά.

Η ομάδα του Σάρας διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με μόλις 75.8 πόντους παθητικό, έχοντας τη συνήθεια να «πνίγει» τους αντιπάλους της στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς, θα χρειαστεί να έχει πολύ καλή επιθετική επίδοση έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς.

Φυσικά, υπάρχει και το θέμα του βάθους, καθώς οι «μπλαουγκράνα» διαθέτουν ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της διοργάνωσης, στο οποίο πλέον έχει προστεθεί και ο Νίκολα Μίροτιτς, που έχασε τις πρώτες δέκα αγωνιστικές λόγω τραυματισμών.

Αν σε αυτά συνυπολογιστεί και η κούραση του Παναθηναϊκού, που δεν έχει ίδιας έκτασης ρόστερ με την Μπαρτσελόνα και έπαιξε παράταση στο τελευταίο του παιχνίδι, κατανοεί κανείς τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Όσον αφορά τις απουσίες, για τον Παναθηναϊκό δε θα αγωνιστούν οι Μάριους Γκριγκόνις και Λευτέρης Μποχωρίδης, που παραμένουν τραυματίες και ούτως ή άλλως δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία.

Για την Μπαρτσελόνα, απέναντι στη Μονακό απουσίασε ο Άλεξ Αμπρίνες, που είναι αμφίβολος και για σήμερα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…