Κεντρική Γ' Εθνική Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού: Σε αναζήτηση προπονητή, αποχώρησε ο Χαρτόπουλος

Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού: Σε αναζήτηση προπονητή, αποχώρησε ο Χαρτόπουλος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού. Ο Δημήτρης Χαρτόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς υπήρξε διοικητική αδυναμία και διαφορά φιλοσοφίας στον τρόπο οργάνωσης της ομάδας.

Ο Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο στην 3η θέση του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας 6 νίκες και 4 ήττες.

Η επιστολή της αποχώρησης του Δημήτρη Χαρτόπουλου:

«Μετά από τέσσερις μήνες γεμάτους από πολλά όμορφα συναισθήματα ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από την ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ. Η διοικητική αδυναμία και η διαφορά φιλοσοφίας στο τρόπο οργάνωσης της ομάδας δυστυχώς με ωθεί να αποχωρήσω από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Φεύγω με ήσυχη τη συνείδηση και με μεγάλη ικανοποίηση αφήνοντας την ομάδα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος του πρώτου γύρου.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΟΛΥΜΠΟΥ και κυρίως τον Άκη Κωτανίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στην αρχή της προπονητικής μου διαδρομής και εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να πετύχει τους στόχους που θέσαμε εξ’ αρχής.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παικταράδες μου. Καλή συνέχεια με υγεία παίκτες, keep on balling. Τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη πολύτιμη βοήθεια τους, Γιώργο, Φώτη και Νίκο εις το επανιδείν.

Με τιμή,
Χαρτόπουλος Δημήτριος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Οι διαδικτυακές μεταδόσεις των Εθνικών Κατηγοριών

Σε live streaming παιχνίδια των Εθνικών Κατηγοριών Φουλ δράση θα έχουν και αυτό το Σαββατο…