Κεντρική Γ' Εθνική Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού: Σε αναζήτηση προπονητή, αποχώρησε ο Χαρτόπουλος

Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού: Σε αναζήτηση προπονητή, αποχώρησε ο Χαρτόπουλος

olympos eleutheriou kordeliou

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού. Ο Δημήτρης Χαρτόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς υπήρξε διοικητική αδυναμία και διαφορά φιλοσοφίας στον τρόπο οργάνωσης της ομάδας.

Ο Όλυμπος Ελευθερίου Κορδελιού ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο στην 3η θέση του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας 6 νίκες και 4 ήττες.

Η επιστολή της αποχώρησης του Δημήτρη Χαρτόπουλου:

«Μετά από τέσσερις μήνες γεμάτους από πολλά όμορφα συναισθήματα ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από την ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ. Η διοικητική αδυναμία και η διαφορά φιλοσοφίας στο τρόπο οργάνωσης της ομάδας δυστυχώς με ωθεί να αποχωρήσω από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Φεύγω με ήσυχη τη συνείδηση και με μεγάλη ικανοποίηση αφήνοντας την ομάδα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος του πρώτου γύρου.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΟΛΥΜΠΟΥ και κυρίως τον Άκη Κωτανίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στην αρχή της προπονητικής μου διαδρομής και εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να πετύχει τους στόχους που θέσαμε εξ’ αρχής.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παικταράδες μου. Καλή συνέχεια με υγεία παίκτες, keep on balling. Τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη πολύτιμη βοήθεια τους, Γιώργο, Φώτη και Νίκο εις το επανιδείν.

Με τιμή,
Χαρτόπουλος Δημήτριος».

  • savvas manousos koupa kilkis

    Γ’ Εθνική – 5ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

    Τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στα playoff, ενώ δύο ομάδες διεκδικούν την τελ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…