Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Ομάδα με ποιότητα η Βίρτους»

Μπαρτζώκας: «Ομάδα με ποιότητα η Βίρτους»

3670730 232703 1

Δύσκολο το παιχνίδι με τη Βίρτους, κατά τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια (9/12) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, και τέλος στάθηκε στη δυσκολία που θα έχει η ομάδα του απέναντι στους Ιταλούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πάντα αφήνει ένα αποτύπωμα λόγω της σημασίας τους και της έντασης που παίζεται. Δεν συμφωνώ αναφορικά με το αν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός ή δεν έπαιξε. Προφανώς αυτό που μετράει είναι να κερδίζεις τα ματς. Το εξήγησα και προχθές, πως δεν μπορείς να κερδίζεις 20 πόντους και 30. Ήταν δύσκολη ομάδα και παίξαμε καλά αμυντικά για να κερδίσουμε.

Για τον αγώνα με την Βίρτους δεν θα ήθελα να πω τα τετριμμένα αναφορικά με τον βαθμό δυσκολίας. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για δύσκολο ματς. Αν δείτε τους παίκτες που έχει στην αποστολή της η Βίρτους για το αυριανό ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας. Έχει ποιότητα και εμπειρία όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στον πάγκο. Οπότε είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως φυσικά όλοι περιμένουμε και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού για το κερδίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…