Κεντρική Basket League Μπαρτζώκας: «Δεν θα είμαστε τόσο νευρικοί σε άλλο παιχνίδι»

Μπαρτζώκας: «Δεν θα είμαστε τόσο νευρικοί σε άλλο παιχνίδι»

mpartzokas derby sef

Στη νευρικότητα των παικτών του αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη νευρικότητα που εμφάνισε η ομάδα του στον αγώνα, ενώ στάθηκε και στον ρόλο του αντιπάλου.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε λέι απ, χάσαμε σουτ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς πίεση. Είναι καλή ομάδα. Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό παιχνίδι για την πρώτη θέση και εμείς συνεχίζουμε.

Πάντα παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Αν έχουμε φτάσει σε σημείο να υποτιμούμε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού επειδή έχουμε 9 σερί νίκες είναι εντελώς λάθος προσέγγιση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Έχουμε 2 νίκες διαφορά. θα βελτιωθούμε, δεν θα είμαστε τόσο νευρικοί σε άλλο παιχνίδι.

Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης που διακυβεύτηκαν πολλά. Η επιθετική παραγωγή που κάνει ένα παιχνίδι ελκυστικό δεν υπήρχε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο μας. Από όσο θυμάμαι ήταν ένα από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι που παίχτηκαν ποτέ. Προχωράμε, θα λεγα ότι επειδή έχει πάνω από έναν γύρο θα προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα.

Ένα κομβικό σημείο ήταν όταν ήμασταν μπροστά και κλέψαμε την μπάλα με τον ΜακΚίσικ. Ο Πονίτκα έκλεψε και πήρε αντιαθλητικό, δεχτήκαμε πέντε πόντους εκεί. Πιεστήκαμε ενώ ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να έχει ανοίξει από νωρίς και να ‘χει άλλη εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, ξαναμπήκε στο ματς, είχαμε 1/9 τρίποντα στο 2ο δεκάλεπτο και 4 χαμένες βολές που θα ‘λεγα ότι είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Είχαμε ανοιχτά σουτ που μπορούσαμε να είχαμε βάλει και η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Όσο δεν τα καθαρίζεις νωρίς ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…