Κεντρική Ψαγμένα Με τη Νίκη Σταμολάμπρου το Athletic Hall of Fame του 2022

Με τη Νίκη Σταμολάμπρου το Athletic Hall of Fame του 2022

Σταμολάμπρου

Η Νίκη Σταμολάμπρου στο Hall of Fame του RMU.

Η 31η τάξη των εισακτέων στο Αθλητικό Hall of Fame του RMU αποτελείται από τρεις πρώην μαθητές-αθλητές και έναν διαχειριστή, καθένας από τους οποίους άφησε ανεξίτηλο σημάδι στα αντίστοιχα προγράμματά του.

Τα τέσσερα νέα μέλη που θα ενταχθούν στο RMU Athletic Hall of Fame ως Class of 2022 περιλαμβάνουν τους Karvel Anderson (μπάσκετ ανδρών, 2012-14), Ken Mease (διευθυντής στίβου, 1975-78), Nicole Sleith (softball, 2012-15) και Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (μπάσκετ γυναικών, 2013-17).

Καθένα από τα άτομα αυτά θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, σε ένα δείπνο στο συνεδριακό κέντρο του Κέντρου Εκδηλώσεων UPMC. Θα ακολουθήσει δημόσια αναγνώριση στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ ανδρών εναντίον του Κολεγίου Wright State το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023.

Το RMU Athletics Hall of Fame ιδρύθηκε το 199 για τιμά όσους έχουν κάνει συνεισφέρει στον στίβο του RMU. Οι υποψηφιότητες ζητούνται και τα άτομα επιλέγονται από την επιτροπή RMU Athletic Hall of Fame. Οι μαθητές-αθλητές, οι προπονητές και οι διαχειριστές είναι έπειτα από πενταετή ολοκλήρωση της καριέρας τους στο RMU.

Ένα από αυτά τα τιμόμενα πρόσωπα είναι και η Νίκη Σταμολάμπρου!

Σε τέσσερις σεζόν με τους Κολόνιαλς, η Σταμολάμπρου βοήθησε να οδηγήσει το RMU σε τρία πρωταθλήματα τουρνουά Northeast Conference (NEC) και στη συνέχεια υπέβαλε την προσφορά της για το Τουρνουά NCAA.

Είναι μια από τις παίκτριες στην ιστορία του προγράμματος που έχει επισκιάσει συνολικά καριέρα 1.000 πόντους, 500 ριμπάουντ, 300 ασίστ και 100 κλεψίματα. Η ίδια εντάσσεται στις πρώην φόργουορντ και εισαχθέντα στο RMU Athletic Hall of Class of 2019  μαζί με την Άρτεμις Σπανού (2010-14) στο fedecom.

Έχει αναδειχθεί πολυτιμότερη παίκτρια του NEC Tournament κερδίζοντας  τον τίτλο δύο συνεχόμενες χρονιές το 2016 και το 2017.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…