Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στηρίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στηρίζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στηρίζει τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα!

Δίπλα στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία τους προσφέρει δωρεάν μετακίνηση από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδα μας!

Η πολύ σημαντική πρωτοβουλία της TAXIWAY θα εφαρμοστεί και στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ mateco με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 11/12 στις 15:45) και την Unicaja Malaga (Τρίτη 13/12, 19:30).

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους θέλουν να κάνουν χρήση αυτής της προσφοράς της TAXIWAY είναι να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν τον αγώνα (στην προκειμένη περίπτωση μέχρι και την Παρασκευή ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό), προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται και να προγραμματιστεί η μετακίνησή τους από και προς το γήπεδο.

Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…