Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ για BCL: «Διαιτητικό τερατούργημα»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ για BCL: «Διαιτητικό τερατούργημα»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Έξαλλή με τη διαιτησία η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Βγήκε από τα ρούχα της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με όσα έλαβαν χώρο στην αναμέτρηση της ομάδας με την  Ουνικάχα Μάλαγα για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ίδια εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν με την διαιτησία, στην οποία κάνει λόγο για «τερατούργημα»  και για «προκλητικές και περίεργες αποφάσεις»  εναντίον της ομάδας..

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες από την πρώτη σεζόν της δημιουργίας του Basketball Champions League.

Με συνεχή παρουσία στη διοργάνωση, πιστέψαμε στο δίκαιο πλάνο επιβράβευσης των Εθνικών πρωταθλημάτων και για αυτό ήμασταν εκεί και στα δύσκολα.

Με χαρά διαπιστώσαμε την ραγδαία βελτίωση του επιπέδου της διοργάνωσης, την προσθήκη και άλλων ομάδων με σπουδαία ιστορία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, πολύ σημαντικών αθλητών και προπονητών.

Με λύπη παρατηρούμε εδώ και καιρό ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο οι διαιτητές. Αποκορύφωμα αυτό που συνέβη απόψε στο PAOK Sports Arena. Ένα πραγματικό τερατούργημα. Υπάρχει και το λάθος στον αθλητισμό, είναι απολύτως κατανοητό αυτό, αλλά όσα που είδαμε σήμερα ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια. Προκλητικές και περίεργες αποφάσεις.

Αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο ένας Ιταλός διαιτητής θα πρέπει να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι, για το αποτέλεσμα του οποίου έχει άμεσο ενδιαφέρον μία ομάδα της χώρας του. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά πολλά ακόμη, τα οποία θα θέσουμε άμεσα υπόψη των αρμοδίων του Basketball Champions League.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα προχωρήσει σε επίσημη διαμαρτυρία, με όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να καταδειχθούν αυτά που διαπράχθηκαν απόψε και να παρθούν άμεσες αποφάσεις που πρωτίστως θα βοηθήσουν τη διοργάνωση.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και το ίδιο οφείλουν να κάνουν όλοι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…