Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS

VST 4682 1

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άπαντες οι αθλητές (απουσίαζε μόνο ο Αρτούρας Γκουντάιτις που ταλαιπωρείται από ίωση) και ο προπονητής μας, κ. Ντέγιαν Ράντονιτς, βρέθηκαν στo Παιδικό Χωριό SOS συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλη Παρθενόπουλο, τον Γενικό της Διευθυντή, κ. Σταύρο Ντίνο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Δημήτρη Κοντό, προσφέροντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που μένουν εκεί.

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς τους φίλους, να παίξουν μπάσκετ μαζί τους και να τους μοιράσουν δώρα ενόψει των Χριστουγέννων.

Τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» υποδέχθηκαν η Μητέρα SOS, ο υπεύθυνος παιδαγωγός και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και Στέγης Νέων Αθήνας κ. Λεμονής Φίλων, ο οποίος μάλιστα μίλησε για την δράση και λειτουργία του οργανισμού.

Από μέρους του, ο κ. Παρθενόπουλος, συνεχάρη τους ιθύνοντες του οργανισμού για το εξαιρετικό τους έργο τονίζοντας τη σημασία της συγκεκριμένης επίσκεψης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποτέλεσε μάθημα ζωής για όλα τα μέλη της ομάδας μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…