Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Στον «αέρα» τα διαρκείας για τον δεύτερο γύρο

Άρης: Στον «αέρα» τα διαρκείας για τον δεύτερο γύρο

aris 233639 1

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο της Basketleague, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες και πληροφορίες για τον τρόπο που ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, βλέποντας ότι τη «δίψα» του κόσμου για να στηρίξει τον Άρη ως το τέλος μιας σεζόν που εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον, βγάζει στην κυκλοφορία εισιτήρια διαρκείας του β’ γύρου της Basket League.

Το γεμάτο «Nick Galis Hall» έχει γίνει και πάλι σημείο αναφοράς. Πλέον, οι φίλοι του Άρη που δεν το έκαναν στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τη θέση τους στις κερκίδες έως το τέλος, παίρνοντας και ένα… δώρο: Στο «πακέτο» του β΄ γύρου συμπεριλαμβάνεται και ο προσεχής αγώνας με τον Κολοσσό H Hotels, ο τελευταίος εντός έδρας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας, ο Άρης δίνει κρίσιμους αγώνες στο «σπίτι» του, απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, το Περιστέρι, τον Ιωνικό και τον Προμηθέα.

Στο «πακέτο» συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι αγώνες των play offs (όπως ισχύει και με τα διαρκείας που βγήκαν στην αρχή της χρονιάς), κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι του Άρη που θα αγοράσουν τα διαρκείας του β’ γύρου μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εναπομείναντα ματς της σεζόν σε προνομιακές τιμές.

Ενημερώνουμε ότι οι εκπτώσεις που ανακοινώθηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ισχύουν για τα εισιτήρια διαρκείας β’ γύρου, ενώ τα εισιτήρια για τις θύρες 5-6 θα διατίθενται από τους συνδέσμους φιλάθλων του Άρη.

Η… αγάπη διαρκείας για τον Άρη δε σβήνει. Αντίθετα, φουντώνει. Ραντεβού στο «Nick Galis Hall» για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…