Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άλεν Σμάιλαγκιτς: Αποκαλύπτει ότι δεν άκουσε τις συμβουλές του γιατρού

Άλεν Σμάιλαγκιτς: Αποκαλύπτει ότι δεν άκουσε τις συμβουλές του γιατρού

partizan 1 jpg

Ο Άλεν Σμαϊλάγκιτς δήλωσε ότι δεν άκουσε τις συστάσεις του γιατρού του όταν του είπε να ξεκουραστεί, έπειτα από τον τραυματισμό του στο δάχτυλο.

Ο επιθετικός της Παρτιζάν επέστρεψε στα παρκέ πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Όπως ανέφερε, είναι λόγω της επιθυμίας του να παίξει.

Στις 23 Νοεμβρίου, η Παρτιζάν ανακοίνωσε ότι λόγω της ρήξης του τένοντα στο τέταρτο δάχτυλο του δεξιού χεριού, ο Σμαϊλάγκιτς αναμένεται να χάσει έξι εβδομάδες δράσης.

Ωστόσο, ο Σμαϊλάγκιτς έπαιξε στο ντέρμπι του Βελιγραδίου με τον Ερυθρό Αστέρα στις 29 Νοεμβρίου και αφού έκανε ένα μικρό διάλειμμα, ο 22χρονος πήρε μέρος σε άλλο ένα ντέρμπι.

Έπαιξε επίσης εναντίον της Βιλερμπάν  (13 Δεκεμβρίου) και της Αναντολού Εφές (16 Δεκεμβρίου).

«Ο τραυματισμός μου ήταν δύσκολος για εμένα. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι για να φτάσω στο σχήμα που ήθελα για την επερχόμενη σεζόν. Αυτό φαίνεται και από την απόδοση μου στο παρκέ. Ελπίζω μόνο να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί»  πρόσθεσε ο φορ της Παρτιζάν.

Η απόδοση μου φαίνεται στο παρκέ! Ελπίζω μόνο να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί. Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι παίζει παρά τις συστάσεις του ιατρικού προσωπικού να καθίσει έξω.

«Όταν τραυματίστηκα στο δάχτυλο, όλοι μου είπαν ότι πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα, όλοι οι γιατροί. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών, είπα ανοιχτά ότι θέλω να αναλάβω την ευθύνη γιατί δεν μπορούσα πλέον να κάθομαι στο περιθώριο και να παρακολουθώ αγώνες ως οπαδός. Είμαι μέρος της ομάδας και θέλω να νιώθω έτσι όσο είμαι εδώ»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…