Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σπανού – Φασούλα: «Θέλουμε τον κόσμο»

Σπανού – Φασούλα: «Θέλουμε τον κόσμο»

Φασούλα, Ελλάδα – Εσθονία

Η Άρτεμις Σπανού και οι Μαριέλλα Φασούλα, οι δύο κορυφαίες για την Εθνική στη νίκη επί της Εσθονίας, στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκαν στα σημεία που έκριναν το παχνίδι, στα λάθη που έγιναν και πρέπει να διορθωθούν για την Κυριακή (αντιμετωπίζει τη Μ. Βρετανία), αλλά και στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σπανού και Φασούλα:
Η Άρτεμις Σπανού δήλωσε: «Μπήκαμε δυνατά και είχαμε πλεονέκτημα το ότι παίζαμε στην έδρα μας με τον κόσμο που μας εμψύχωσε και μας έδωσε περισσότερη ενέργεια. Κάναμε λάθη, αλλά είμαστε έτοιμες να τα διορθώσουμε την Κυριακή για να πάρουμε άλλη μια νίκη που τόσο πολύ θέλουμε. Στοχεύουμε σε ακόμη μια επιτυχία στην έδρα και εκεί είναι πλέον η συγκέντρωσή μας, στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι θετικό που μας υποστηρίζει ο κόσμος».

Η Μαριέλλα Φασούλα δήλωσε: «Μείναμε μαζί μέχρι το τέλος, αλλά θεωρώ ότι μπορούσαμε ακόμα περισσότερα στην άμυνα. Κάναμε λάθη και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε μέχρι τον αγώνα της Κυριακής. Να δούμε τις λεπτομέρειες. Τη νίκη τη θέλαμε και πλέον συνεχίζουμε για την Κυριακή με τη Μεγάλη Βρετανία. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι και πάλι στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξή του για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…