Σάρωσε ο Νικολούλης

Απόστολος Νικολούλης

Απόλυτος κυρίαρχος στον ΣΔΚΚΔΘ ο Απόστολος Νικολούλης.

Εκλογές είχαμε στην Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθόσφαιρας ΚεντροΔυτικής Θεσσαλίας. Από τις φορές, που το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται ούτε σχολιασμό, ούτε επεξήγηση. Ο… απερχόμενος (κι επερχόμενος) πρόεδρος, Απόστολος Νικολούλης, έβγαλε 9/9, αφήνοντας έξω όλους τους… απέναντι.

Επειδή τα αποτελέσματα προηγούνται των σχολίων, εκλέχθηκαν οι: Νικολούλης, Μανάσης, Παπαδημητρίου, Πανταζής, Παπαπρίλης, Κίσσας, Χατζής, Χριστοδούλου και Τσούντσουρας. Εκτός έμειναν οι: Πιτσίλκας, Γερακίνης, Παζώλης, Αθανασόπουλος, Καρακώστας, Μαραμής.

Ο Αριστείδης γνωρίζει όλα όσα έγιναν, πριν φτάσουν οι διαιτητές στην κάλπη. Όπως και τον ρόλο, που διαδραμάτισε ο Ηλίας Καφφές, ο οποίος είναι επίτιμος πρόεδρος του ΣΔΚΚΔΘ. Θα τα αναλύσει εν καιρώ. Βέβαιο είναι ότι ο Σύνδεσμος έδειξε τρομερή συσπείρωση και πως η διοίκηση απολαμβάνει της εκτίμησης των μελών. Δεν είναι τυχαίο πως ο Νικολούλης κι όσοι από το προηγούμενο Δ.Σ. ήταν εκ νέου υποψήφιοι, επανεκλέχθηκαν.

Προσοχή στα φύλλα αγώνα

Αφήνω για την ώρα τις εκλογές στη Λάρισα και τον θρίαμβο, που πέτυχε ο Νικολούλης, κι έρχομαι σ’ ένα λεπτό θέμα. Θα το έκανα λύσσα, γιατί έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου, αλλά επειδή αφορά νέο παιδί, δεν θέλω να στιγματιστεί.

Ο Αριστείδης λέει στους φίλους διαιτητές και κομισάριους να προσέχουν τα φύλλα αγώνα. Όπως επίσης στέλνει μήνυμα στην ΕΟΚ ότι παρακολουθούμε όλες τις κατηγορίες. Και τις εθνικές, και τα τοπικά. Κι επειδή δεν γίνεται ένας παίκτης να αγωνίζεται σε τρεις ομάδες, καλό είναι να το μαζέψετε. Για να μην επανέρθουμε με ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφίες. Είναι κρίμα για το παιδί.

Αυτά για σήμερα. Να θυμόσαστε τα ρητά των παλιών. «Κοντά στον νου κι η γνώση». Για όλους είναι καλό να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού. Ίσως τότε να μην υπάρχει ανάγκη να γράφει ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…