Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ράντονιτς: «Πολύ καλή αμυντική ομάδα η Βίρτους»

Ράντονιτς: «Πολύ καλή αμυντική ομάδα η Βίρτους»

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς

Αντίδραση ζητάει από τους παίκτες του ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (23/11) στο «Νίκος Γκάλης» για την 9η αγωνιστική της Euroleague. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το ματς με τους Ιταλούς και αναφέρθηκε στην αντίδραση που πρέπει να δείξουν οι «πράσινοι» μετά το ματς στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (18/11).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο αγώνες εδώ και το πρώτο ματς είναι κόντρα στη Βίρτους, η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στα δυο τελευταία τους ματς έπαιξαν καλά κόντρα σε Αρμάνι και Βαλένθια. Μια από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι αμυντικά και να παίξουμε καλά και με ενέργεια και τα 40 λεπτά. Στην επίθεση θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε αποτελεσματικοί».

«Στα δυο τελευταία παιχνίδια συμφωνώ πως είχαμε διαφορετική εικόνα. Με τη Μπασκόνια είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως, ένα από τα καλύτερα φετινά ματς. Με τη Φενέρμπαχτσε η άμυνά μας ήταν τραγική. Μπορούμε να αναλύσουμε και τα δυο ματς, όμως θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσαμε μετά από αυτό το ματς και θέλουμε να αντιδράσουμε και στον αγώνα με τη Βίρτους και να παίξουμε διαφορετικά. Μετά από αυτό το ματς θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το θέμα».

Για το πρόβλημα με την διάρκεια σημείωσε: «Σίγουρα στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε είχαμε μια κακή νύχτα στην άμυνα. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Να μην ξαναπαίξουμε έτσι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …