Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ράντονιτς: «Παίξαμε καλά, αλλά κοιτάμε τη συνέχεια»

Ράντονιτς: «Παίξαμε καλά, αλλά κοιτάμε τη συνέχεια»

Ντέγιαν Ράντονιτς Παναθηναϊκός

Το επόμενο ματς σκέφτεται ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το 2χ2.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βιλερμπάν με σκορ 77-58. Στις δηλώσεις του ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε πως η δουλειά έγινε, και η ομάδα του κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Νιώθω καλά. Παίξαμε για 30 λεπτά αρκετά καλά. Κάναμε καλή δουλειά αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια άμεσα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από το ξεκίνημα ήταν πολύ σημαντικό. Για 30 λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε 6 λάθη κάτι που δεν είναι σοβαρό και δεν επιτρέπεται. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά στην Euroleague. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με άλλους τρόπους».

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στη συνέχεια, στον Γιώργο Παπαγιάννη: «Αμυντικά έκανε αρκετά καλά πράγματα κατά τη γνώμη μου. Έχουμε το πλάνο μας και για εμάς είναι σημαντικό να το ακολουθήσουμε και εκείνος το ακολούθησε. Στη συνέχεια στην τρίτη περίοδο ήταν καλύτερος. Είναι δύσκολο μετά από τραυματισμό να είσαι σε θέση να παίξεις. Εκείνος έχασε ένα κομμάτι και δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί και να παίξει.

Σε κάποια παιχνίδια είμαστε πραγματικά κακοί. Σήμερα ήμασταν καλοί από την αρχή. Έτσι θέλουμε να παίζουμε γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια είπε: «Έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. Έχουμε παίξει κάποια άσχημα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε για να παίξουμε διαφορετικά στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τα νέα παιδιά της ομάδας είπε: «Είχα μιλήσει στην αρχή της σεζόν και είχαμε πει ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Αυτό θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία».

Για τον Πονίτκα δήλωσε: «Μου ζητάτε να τους συγκρίνω. Σαφώς θα μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω με τον ίδιο τρόπο. Ο Πονίτκα μπορεί να μας δώσει κάποια πράγματα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…