Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ράντονιτς: «Δείξαμε έναν άλλο εαυτό σήμερα»

Ράντονιτς: «Δείξαμε έναν άλλο εαυτό σήμερα»

Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός σήμερα ήταν ένας… άλλος, κατά τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Μπασκόνια, αναφέρθηκε στο κλειδί της νίκης, στο άλλο πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το ματς και στη σημασία που είχε το γεγονός πως έκαναν προπόνηση όλοι οι παίκτες για πρώτη φορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι αυτό που κάναμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη. Χάσαμε τρία κλειστά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ πριν από αυτό. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε έναν άλλο εαυτό. Πολύ σημαντικό γι αυτό ήταν το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε όλοι μαζί, ήταν αυτό που χρειαζόταν για να παίξουμε καλά. Μετά από το δεύτερο δεκάλεπτο περιορίσαμε τα λάθη. Ήταν σαφές πως στην αρχή ήμασταν νευρικοί, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν σπουδαίο επιθετικά. Θα έλεγα πως κάναμε το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι μας, ως τώρα. Επίσης θα ήθελα να πω πως αυτή είναι μια νίκη αφιερωμένη στον Μιχάλη Τουρνάκη».

Για τους παίκτες και την Εθνική: «Ναι θα συμμετέχουν οι διεθνείς στην Εθνική. Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι, αλλά θέλουμε να είναι παίκτες στην Εθνική».

Για το κλειδί που έδωσε αυτοπεποίθηση στον αγώνα με τη Μπασκόνια: «Το σημαντικό είναι πως ήμασταν όλοι μαζί και δουλέψαμε παρέα. Ίσως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που παίξαμε έτσι απόψε. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κάπως νευρικοί, χάσαμε ελεύθερα σουτ και βολές. Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό. Στο τέλος αυτό που έμεινε ήταν πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Νέιτ Ουόλτερς: «Μίλησα πολύ για τον Νέιτ Ουόλτερς τους τελευταίους δύο μήνες. Έχασε σχεδόν ένα μήνα, στην αρχή της σεζόν. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί για το πώς θα τον βάζαμε στο παιχνίδι. Την περασμένη βδομάδα είχε πάλι κάποιο μικρό πρόβλημα, έχασε κάποιες προπονήσεις. Ελπίζω πως θα είναι έτοιμος για τις προπονήσεις, πρώτα απ’ όλα. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά όχι στον απόλυτο βαθμό σε επίπεδο αθλητικής ετοιμότητας».

Για το γεγονός την άμυνα που δίνει ψυχολογία: «Αν αναλύαμε αυτό το παιχνίδι, θα ήταν διαφορετικό να μιλάμε για την άμυνα σε σχέση με άλλους αγώνες. Κρατήσαμε την Μπασκόνια χαμηλότερα από τον μέσο όρο της, αλλά η διαφορά ήταν η επίθεσή μας. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να είμαστε αυτοί που θέλουμε».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…