Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Πάρτο αλλιώς Παντελή, θα βρεις

Πάρτο αλλιώς Παντελή, θα βρεις

ΟΔΚΕ, Παντελή Ελευθεριάδη, διαιτητές

Παντελή, ελπίζουμε να λέει ψέματα ο «κολλητός» σου.

Μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Μπούσια, ανέλαβε τις τύχες της ΟΔΚΕ (ως πρόεδρος) ο κ. Ελευθεριάδης. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα -και περιμένω- από τον Παντελή να δείξει τα καλά στοιχεία, που διαθέτει ως προσωπικότητα. Η αρχή, πάντως, είναι με το… αριστερό.

Την Παρασκευή γίνονται οι εκλογές του συνδέσμου διαιτητών Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Ένας πολύπαθος Σύνδεσμος, που συνεχίζει να κατρακυλά. Γιατί δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ανέκδοτο ότι ο πρώην μέλος του Δ.Σ. (Κοτσιμπός) ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος, επειδή κατέθεσε εκπρόθεσμη υποψηφιότητα. Τα «εντός κι εκτός χρόνου», όταν αφορούν τον συγκεκριμένο σύνδεσμο, είναι σαν να μιλάς για σχοινί σε σπίτι κρεμασμένου, αλλά αυτό δεν αφορά τον Παντελή και την ΟΔΚΕ.

Η περίπτωση Σοφόπουλου και το «φάουλ» του Παντελή

Μέλος του Δ.Σ. του ΣΔΚΑΣΕ ο Μιχάλης Σοφόπουλος, κάποια στιγμή απηύδησε με όσα γίνονταν, έγραψε μια συναισθηματικά φορτισμένη επιστολή και ζήτησε να φύγει από τον χώρο. Δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος. Κι αυτό πρέπει να το δει σοβαρά η ΟΔΚΕ.

Στην πορεία το μετάνιωσε, ουδέποτε αποβλήθηκε από τον ΣΔΚΑΣΕ, δεν ελήφθη καμία απόφαση, είτε από το Δ.Σ., είτε από τη Γενική Συνέλευση. Ο Σοφόπουλος θέλησε να κατεβεί εκ νέου στις εκλογές, θεωρώντας ότι έχουν εκλείψει οι λόγοι, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Δικαίωμά του. Μόνο που βρήκε απέναντί του τον Παντελή.

Πρώτα επιχείρησε να μας πείσει ότι ο Σοφόπουλος δεν ανήκει στην οικογένεια των διαιτητών και πως η ΟΔΚΕ είχε δικαίωμα να τον διαγράψει απευθείας. Πρωτοετείς νομικής αντιλαμβάνονται ότι η Ομοσπονδία ΔΕΝ μπορεί να τον διαγράψει, παρά μόνο ο Σύνδεσμός του. Κάτι που δεν έχει συμβεί.

Ανεπιθύμητος ο Μιχάλης

Κατάλαβε ότι δεν του βγαίνει και άλλαξε (λένε κι εγώ αδυνατώ να το πιστέψω) τροπάριο. Αίφνης ο Σοφόπουλος έμεινε εκτός, αφού ο «κολλητός» του Παντελή κι άνθρωπος που έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις στον Σύνδεσμο, τον ενημέρωσε ότι δεν τον θέλει η ΟΔΚΕ.

Θέλω να πιστεύω, αγαπητέ Παντελή, ότι ουδέποτε είπες εσύ, ή κάποιο άλλο μέλος της ΟΔΚΕ ότι «είναι ανεπιθύμητος», καθώς αυτό αποτελεί ωμή παρέμβαση στα διοικητικά του Συνδέσμου. Φαντάζομαι δεν θέλεις να ξεκινήσεις έτσι την πορεία σου. Ελπίζω ότι είναι ένα από τα γνωστά ψέματα του «κολλητού» σου. Διαφορετικά πάρτο αλλιώς.

Η θέση του προέδρου της ΟΔΚΕ, αγαπητέ Παντελή, δεν σου δίνει παρά περισσότερο άγχος, περισσότερες ευθύνες και περισσότερη δουλειά. Προσωπικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην νιώσεις… ξεχωριστός. Γιατί τότε θα σε έχει καθημερινό «πελάτη» ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…