Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός: Οριακές καταστάσεις

Παναθηναϊκός: Οριακές καταστάσεις

Παναθηναϊκός

 

Ακόμα κι αν ο σημερινός Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με… τις ομάδες, που έραψαν έξι αστέρια στην «πράσινη» φανέλα, η εικόνα της βαθμολογίας δεν του αρμόζει. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι τελευταίος ο Παναθηναϊκός, αλλά για να αλλάξει αυτό, πρέπει να αλλάξει η προσέγγισή του στους αγώνες της Ευρωλίγκας. Αρχής γενομένης από αυτόν με τη Βίρτους Μπολόνια.

Αν η εικόνα της ομάδας του Ράντονιτς δεν διαφοροποιηθεί, οι καταστάσεις (και για τον ίδιο τον Σέρβο κόουτς) θα είναι οριακές. Για όλους, αφού κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Κανείς δεν λέει ότι έχει υποχρέωση νίκης, σε κάθε του εμφάνιση, αλλά όχι και να χάνει με κάτω τα χέρια. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια Προγνωστικά

Φαντάζομαι ότι τα ίδια (πάνω κάτω) σκέφτονται κι εντός του οργανισμού και περιμένουμε αντίδραση, αντίστοιχη με αυτή στο προηγούμενο εντός έδρας ματς (Μπασκόνια). Ποντάρουμε σε αυτό και παρότι «βλέπουμε» στη Novibet το Παναθηναϊκός -2,50, που μας δίνει 1.88, λέω να μεγαλώσουμε το ρίσκο και να πάρουμε το Παναθηναϊκός -5,50, που προσφέρεται με 2.30 απόδοση για το Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια.

Το Παναθηναϊκός / Παναθηναϊκός (ημίχρονο / τελικό) στο 2.25 είναι ενδιαφέρον, αν οι «πράσινοι» μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια. Κάπου εκεί λέμε να σταματήσουμε, αν και μας… γαργαλάει το Under 154,5, που δίνει 2.04, όπως και το Under 75,5 για τη Βίρτους, που προσφέρεται στο 2.04.

Οι Ιταλοί μπορεί να διέλυσαν τη Βαλένθια, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της ως τώρα πορείας τους δεν φτάνουν εύκολα τους +70. Αν ο Παναθηναϊκός τούς υποχρεώσει σε χαμηλή παραγωγικότητα, θα πάμε ταμείο.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…