Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός: Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται

Παναθηναϊκός: Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται

Παναθηναϊκός

Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί αλλά δεν φτάνει. Η Μπασκόνια «τρομάζει» με τις εμφανίσεις και τ’ αποτελέσματά της. Η συνθήκη του αγώνα είναι εύκολο να διαβαστεί: Ο Παναθηναϊκός παίζει τα… ρέστα του, για να μην βιώσει το σύνδρομο του βραστού βατράχου, δηλαδή να μην συνηθίσει να βρίσκεται στον βυθό της βαθμολογίας.

Χρειάζεται μια μεγάλη νίκη και τη θέλει τώρα, διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει από νωρίς εκτός στόχων, αφού (με την προσθήκη Μπέικον) έχει δείξει ότι θέλει να κυνηγήσει την είσοδο στην 8άδα. Δεν παίζει μόνος του, απέναντι είναι οι Βάσκοι, που για να τους νικήσει πρέπει να παίξει την τέλεια άμυνα.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια Προγνωστικά

Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός μάς έχει διαψεύσει, οσάκις τον εμπιστευτήκαμε στοιχηματικά. Θα επιμείνουμε και αυτή τη φορά. Επομένως για το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια αρχικά το Παναθηναϊκός -2.50 στη Novibet μάς δίνει 1.86 απόδοση. Απλά και τίμια, αν πιστέψει κανείς τη νίκη του Παναθηναϊκού, το 1.5 καλάθι είναι προσιτό.

Παρότι η Μπασκόνια είναι ομάδα που βάζει πόντους, εμείς περιμένουμε να δούμε την άμυνα του Παναθηναϊκού να λειτουργεί, να πάει στο δικό του τέμπο και να χαλάσει το παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Γι’ αυτό και μπορούμε να δούμε τον συνδυασμό Παναθηναϊκός & Under 163.5, που μας δίνει 3.05, όπως και το συνολικό Under 164.5, το οποίο προσφέρεται στο 1.78, αλλά και το Μπασκόνια Under 74.5 πόντοι, που δίνει 3.10. Να μην σκοράρουν οι δύο ομάδες 75 πόντους έρχεται στο 2.30 απόδοση. Όλο αυτό στηρίζεται σε όσα προαναφέραμε, να κρατήσουν οι «πράσινοι» χαμηλά την Μπασκόνια.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…