Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο Μπέιτμον και το «12άρι» των κερδισμένων φάουλ

Ο Μπέιτμον και το «12άρι» των κερδισμένων φάουλ

6E1E2C07 DECC 4A04 AAE8 5BA05CBD4DA7 jpeg

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Τζέιμς Μπέιτμον.

Νέο ατομικό ρεκόρ σημείωσε ο Τζέιμς Μπέιτμον στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της πενταετίας στην Basket League, κερδίζοντας 12 φάουλ.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Τζέιμς Μπέιτμον ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 22 πόντους που αποτελούν και την καλύτερη επίδοση του αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 20 που σημείωσε κόντρα στον Κολοσσό H Hotels. Παράλληλα ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε νέο ρεκόρ για τη φετινή Basket League κερδίζοντας 12 φάουλ. Το προηγούμενο είχαν με εννιά κερδισμένα φάουλ ο Μίρο Μπίλαν του Περιστερίου bwin στην 1η και ο Τζέιλεν Χαντς του ΠΑΟΚ mateco στην 4η αγωνιστική.

Ο Μπέιτμον ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της πενταετίας στην Basket League αφού σε αυτό το διάστημα υπήρξαν άλλες εννιά επιδόσεις 12 κερδισμένων φάουλ. Για να βρούμε μεγαλύτερη θα πρέπει να γυρίσουμε στην περίοδο 2017-18 όταν ο Μαρκίθ Κάμινγκςκέρδισε 13 στο ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό.

Ακόμη, ο Κωστής Γόντικας έκανε καλή δουλειά στις ρακέτες με 10 πόντους και πέντε ριμπάουντ που ήταν όλα αμυντικά και με τα οποία έφτασε τα 100 στην 68η εμφάνιση του στην Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …