Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντούσκο Ιβάνοβιτς: Πραγματοποίησε 5ωρη προπόνηση

Ντούσκο Ιβάνοβιτς: Πραγματοποίησε 5ωρη προπόνηση

ivanovits

Έπιασε κατευθείαν δουλειά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Η προπόνηση της Τρίτης, η δεύτερη από την άφιξη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο Βελιγράδι, διήρκεσε από τις 17:00 έως τις 22:00.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς διορίστηκε νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα τη Δευτέρα. Οι πρώτες δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ήταν μικρή γιατί βιαζόταν να γνωρίσει τους παίκτες και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, φημολογήθηκε ότι η προπόνηση την Τρίτη, η δεύτερη έπειτα από την άφιξη του Ιβάνοβιτς στο Βελιγράδι, διήρκεσε από τις 17:00 έως τις 22:00.

«Τα αγόρια έχουν τη διάθεση να δουλέψουν. Όπως έχω δει στο παρελθόν, είναι σταθεροί», είπε ο νέος προπονητής της ομάδας.

«Αυτό που παρατήρησα στα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτές τις δύο προπονήσεις, χρειάζονται υπομονή και πίστη. Δεν προσπάθησα να αλλάξω πολλά, γιατί δεν θα είχε αποτέλεσμα. Κάποιες λεπτομέρειες πρέπει να αλλάξουν σε άμυνα και επίθεση, αλλά η υπομονή και η πίστη βρίσκονται στην πρώτη θέση», πρόσθεσε ο 65χρονος τεχνικός.

Ο Ιβάνοβιτς έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με ένα γνώριμο πρόσωπο στη σερβική πρωτεύουσα, τον Λούκα Βιλντόζα. Προπονούσε τον Αργεντινό στην Μπασκόνια, κατακτώντας το ACB League το 2020.

«Θα γίνει πιο εύκολο γιατί ξέρει περί τίνος πρόκειται και μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να τα κάνουν όλα πιο γρήγορα. Αυτοί είναι πραγματικοί επαγγελματίες και θα τα δεχτούν όλα γρήγορα. Υπάρχει έλλειψη χρόνου, αλλά έτσι είναι, δεν υπάρχει δικαιολογία».

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανυπομονεί να παίξει μπροστά στους οπαδούς του Ερυθρού, οι οποίοι δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην αίθουσα Aleksandar Nikolic.

«Σίγουρα, οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν πολύ. Ήταν πάντα ο έκτος, ο έβδομος ή ο όγδοος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Αλλά στο τέλος, οι παίκτες πρέπει να βάζουν καλάθια και να αμύνονται και το κοινό θα τους βοηθήσει».

Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν αύριο (17 Νοεμβρίου στις 19:00).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…