Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Μπάγερν Μονάχου 80-79 (vid)

Μονακό – Μπάγερν Μονάχου 80-79 (vid)

alpha dialo monaco bayern munich

Δια πυρός και σιδήρου η Μονακό.

Η Μονακό επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από την ήττα από τη Φενέρ. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου με 80-79. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν αρκετά και παρότι είχαν αυτοκτονικές τάσεις στο τέταρτο δεκάλεπτο (απώλεσαν διαφορά 11 πόντων) κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Η Μονακό ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε γρήγορα με διψήφια διαφορά (15-4). Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για τους Μονεγάσκους. Η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε αντίδραση και όχι μόνο πλησίασε στο σκορ, αλλά πέρασε και για πρώτη φορά μπροστά (22-23). Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματα τους και κατάφεραν να ισορροπήσουν ξανά το παιχνίδι (34-33).

To δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ δίχως καμία εξ αυτών να μπορέσει να ξεφύγει (53-50). Στην τελευταία περίοδο, η Μονακό έσφιξε την άμυνα της και κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Οκόμπο να προηγηθεί ξανά με διψήφια διαφορά (67-57).

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε κοντά σε μια επική ανατροπή. Οι Γερμανοί κατάφεραν με τρίποντο του Ομπστ να μειώσουν στον έναν πόντο, αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή (80-79).

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 34-33, 53-50, 80-79

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…