Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Θα είναι σαφέστατα το πιο δύσκολο παιχνίδι»

Λυκογιάννης: «Θα είναι σαφέστατα το πιο δύσκολο παιχνίδι»

paok malaga

Στο τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ενάντια στην Μάλαγα στάιθηκε στις δηλώσεις του ο Άρης Λυκογιάννης.

Την Ουνικάχα Μάλαγα πρόκειται να αντιμετωπίσει σήμερα (2/11, 21:30) ο ΠΑΟΚ mateco ενόψει της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του έπειτα από την προπόνηση των ασπρόμαυρων στο Palacio de Deportes José María Martín στάθηκε στα σημεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στην σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Την πρώτη του γνωριμία με το Palacio de Deportes José María Martín Carpena, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τετάρτης (2/11, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, είχε απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ mateco.

Αυτή είναι και η τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, καθώς τα χρονικά περιθώρια από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ήταν πολύ περιορισμένα.

Ο κόουτς Λυκογιάνης έδωσε και σήμερα έμφαση στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό ματς και αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Unicaja και τις δυσκολίες που υπάρχουν απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του ομίλου, σχολίασε:

«Πρόκειται σαφέστατα για το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε μέχρι στιγμής. Η Ουνικάχα είναι η ομάδα που ξεχωρίζει στον όμιλο μας. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίζουν σε ένα πολύ υψηλό ρυθμό και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, όπου εκτελούν με ταχύτητα. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ταξίδι κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί η Μάλαγα είναι μία ομάδα που θα τιμωρήσει την οποιαδήποτε ολιγωρία μας. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι κομβικό κομμάτι. Θα πρέπει να κατεβάσουμε τον ρυθμό του αγώνα όσο περισσότερο γίνεται και από εκεί και πέρα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και να ανταπεξέλθουμε στην πίεση που ασκούν και πάνω στην μπάλα αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν να σε βγάλουν εκτός ρυθμού στην επίθεση πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά σωστά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δείτε στιγμιότυπα από τη χτεσινή προπόνηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…