Κεντρική NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν έχεις βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις»
NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν έχεις βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις»

giannis antetokunbo porsche 1 1

Οι μικροτραυματισμοί δεν πτοούν με τίποτα το σώμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Γι’ αυτό, και ο Greek Freak μίλησε στην συνέντευξη Τύπου αναφέροντας πως ακόμα κι αν χτυπάς συνεχίσεις και παίζεις.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Πάντα προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια.

Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Δεν θέλω να δείχνω πόνο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις.

Δεν μπαίνουν τα σουτ στα τελευταία παιχνίδια, ενώ παρότι μετακινούμε την μπάλα δεν έχουμε κίνηση στην επίθεση. Σήμερα δεν δείξαμε τις καλές μας συνθήκες, το κάναμε μόνο κατά διαστήματα και όχι για 48 λεπτά.

Ελπίζω στο επόμενο ματς να έχουμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά καλύτερο ρυθμό. Προσωπικά δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι στο καλύτερο επίπεδο όταν δεν έχεις παίξει για μια εβδομάδα και δεν έχεις προπονηθεί καλά-καλά με επαφές.

Πιστεύω πραγματικά στον Μποσάμπ, σε αυτό που είναι σήμερα και μπορεί να γίνει στο μέλλον. Αλλά ποιος νοιάζεται για το τι πιστεύω εγώ; Σημασία έχει ότι εκείνος πιστεύει στον εαυτό του.

Αν συνεχίσει να δουλεύει και παραμείνει ταπεινός, μπορεί να καταφέρει πολλά. Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρότερος. Όταν έκανα κάποια καλά παιχνίδια, άκουγα καλά λόγια από τα ΜΜΕ και στο επόμενο ματς ήμουν χάλια.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μάρτζον, αλλά πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει μακρύ δρόμο μπροστά του και θα προσπαθήσω να μη μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν του αρέσει. Θέλω να γίνει όσο καλύτερος μπορεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…