Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ράντονιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ράντονιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αφήσει πίσω την απώλεια του Super Cup στη Ρόδο και έχει στρέψει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον του στην πρεμιέρα των «πρασίνων», κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά τη διάρκεια της Media Day, αναφέρθηκε και στο θέμα του Νέιτ Γουόλτερς, που δεν θα παίξει καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα με τη θλάση.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στη Euroleague. Αντιμετωπίζουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη φιναλίστ της περσινής σεζόν, στο πρώτο μας παιχνίδι στη διοργάνωση. Έχει διατηρήσει αρκετούς παίκτες από την ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά προσέθεσε και κάποιους ακόμη. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι λογικό, καθώς η πλειοψηφία των παικτών γνωρίζονται μεταξύ τους ενώ και ο καινούργιος τους προπονητής προέρχεται μέσα από τον οργανισμό.

Αν συγκρίνεις τη δική τους κατάσταση με τη δική μας είναι ξεκάθαρο πως εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Δυστυχώς, ο Ουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει απέναντι στη Ρεάλ, ενώ και ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις έχουν μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις.

Όσο για το το πόσο ευχαριστημένος είναι από την αμυντική κατάσταση της ομάδας του; «Όπως είπα και νωρίτερα έχουμε κάποιους νέους παίκτες που έκαναν μόλις πέντε προπονήσεις μαζί μας, ενώ και ένας πολύ σημαντικός για εμάς αθλητής, ο Ουόλτερς είναι εκτός. Ελπίζω σύντομα να είμαστε όλοι μαζί και υγιείς ώστε να βελτιωθούμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σε αυτό το επίπεδο δεν αρκεί να είσαι καλός μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…