Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ράντονιτς: «Να αναλύσουμε τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ράντονιτς: «Να αναλύσουμε τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ράντονιτς

Σε 48 ώρες ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει εντελώς

Μετά τη συντριβή του Παναθηναϊκού από την Άλμπα, ο προπονητής των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είχε και πολλά πράγματα να πει. Χρειάστηκε μόλις κάποια λεπτά για να σχολιάσει το ματς και εστίασε κυρίως στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άλμπα και πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αναλύσει και να διορθώσει άμεσα τα αποψινά λάθη, ενόψει και του ματς με τη Μονακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια στην Άλμπα Βερολίνου για τη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη. Η Άλμπα έκανε σπουδαίο παιχνίδι, είναι σε τρομερή κατάσταση, έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στη EuroLeague.

Το δεύτερο μέρος μας ήταν πολύ πολύ κακό στις δύο πλευρές του γηπέδου, πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Έχουμε 48 ώρες για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Γκονζάλεθ: «Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν ανάλογα βράδια στην Euroleague»

Να χαρεί η Άλμπα τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θέλει ο Ίσραελ Γκονζάλεθ

Ο Ίσραελ Γκονζάλεθ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Άλμπα επί του Παναθηναϊκού και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του. Ο τεχνικός των Γερμανών στις δηλώσεις του μίλησε για την ομοιογένεια της ομάδας του αλλά και τα προβλήματα που έπρεπε να διαχειριστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκονζάλεθ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος! Κερδίσαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Μέσα από πολλούς τραυματισμούς, από πολλά προβλήματα καταφέραμε κερδίσουμε και ήταν κάτι πραγματικά μαγικό σήμερα. Ήταν εκπληκτικό το κλίμα της ομάδας.

Τώρα πρέπει να κάνουμε rotation και πολλοί παίκτες θέλουν ανάσες αλλά σήμερα είχαμε σπουδαία απόδοση και πρέπει να το χαρούμε, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα γίνει ξανά ανάλογο παιχνίδι στην Euroleague.

Οι παίκτες ξέρουν να παίζουν μεταξύ τους και φαίνεται. Έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα και είναι κάτι που φαίνεται και μας δίνει πλεονεκτήματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…