Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Νέο ρεκόρ για τον Μπίλαν

Περιστέρι: Νέο ρεκόρ για τον Μπίλαν

6B230466 BA3A 4AC7 B30F 9770A1F5C403 jpeg

Έφτασε για πρώτη φορά σε double-double ο Μίρο Μπίλαν.

Πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του Περιστεριού επί του Απόλλωνα στην Πάτρα ήταν ο Μίρο Μπίλαν.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, ο έμπειρος παίκτης  έφτασε για πρώτη φορά σε double-double με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με βάση τους αριθμούς αυτό ήταν το καλύτερο από τα τέσσερα παιχνίδια του στην Basket League.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Μίρο Μπίλαν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Περιστερίου bwin στην Πάτρα επί του Απόλλωνα. Έκανε πολύ καλή δουλειά στις δύο ρακέτες και έφτασε για πρώτη φορά σε double-double με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Με βάση τους αριθμούς αυτό ήταν το καλύτερο από τα τέσσερα παιχνίδια του στην Basket League έχοντας 26 ranking μετά τους 22 βαθμούς που είχε στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ mateco.

Ήταν το πρώτο double-double για το Περιστέρι bwin στη φετινή σεζόν αλλά παράλληλα ήταν και το πιο γρήγορο του φετινού Πρωταθλήματος. Ο Κροάτης έμεινε στο παρκέ λιγότερο από κάθε άλλον παίκτη που έφτασε σε μία τέτοια επίδοση (21:28) αφού το ρεκόρ κρατούσε ο Αρνόλντας Κουλμπόκα που είχε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 23:53 του αγώνα του Προμηθέα με τον Ιωνικό.

Ο Μπίλαν κατάφερε να φτάσει στο double-double χωρίς να υποπέσει σε λάθος και έτσι σημείωσε την πέμπτη φετινή, διψήφια επίδοση ριμπάουντ (10ρ.) και την κορυφαία επίδοση διπόντων (87,5%) μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν εκείνο του 85,71% (6/7) που είχε ο Νέιτ Ρένφρο του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα όταν ο Αμερικανός είχε μείνει επίσης χωρίς λάθος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…