Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ – Διπλή προπόνηση σε ρυθμούς BCL

ΠΑΟΚ – Διπλή προπόνηση σε ρυθμούς BCL

ΠΑΟΚ

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Dinamo Sassari που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/10) στις 19:30 στο PAOK Sports Arena. Στην σημερινό πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Νέιτ Ρένφρο λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Σε ρυθμούς Basket Champions League κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ mateco και από σήμερα, νωρίς το πρωί η ομάδα μας μπήκε και πάλι στο PAOK Sports Arena για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και την έναρξη της μίνι προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τη Dinamo Sassari.

Το παιχνίδι της 2η; αγωνιστικής του BCL, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/10) στις 19:30 στο PAOK Sports Arena και ο χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος. Η αρχή έγινε σήμερα νωρίς το πρωί με την πρώτη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και αμέσως με προπόνηση, στη διάρκεια της οποίας δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Ο Nate Renfro, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Θα δοκιμάσει ωστόσο να μπει στο πρόγραμμα το απόγευμα, όταν και θα διεξαχθεί η δεύτερη προπόνηση της σημερινής ημέρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…