Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Μπαζίνας: «Ο στόχος μου είναι να γυρίσω στον Προμηθέα»

Μπαζίνας: «Ο στόχος μου είναι να γυρίσω στον Προμηθέα»

Nasos Bazinas e1666974350780

Για την προσεχές εντός έδρας αναμέτρηση του Αγρινίου με τον Τρίτωνα μίλησε ο Νάσος Μπαζίνας.

Ο Νάσος Μπαζίνας μίλησε στο EOK WebRadio για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Τρίτωνα, για τον κόουτς της ομάδας, Ντίνο Καλαμπάκο, αλλά και για τον λόγο που πήγε στην ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάσος Μπαζίνας;

Για τη νίκη στην έδρα του Ψυχικού: «Προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα σωστά, δουλέψαμε πολύ, κάναμε αρκετά βίντεο γι’ αυτήν την ομάδα. Είναι αρκετά δυνατή, απ’ τις καλύτερες της κατηγορίες απ’ ό,τι είδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σ’ όλο το παιχνίδι, δεν αφήσαμε την ομάδα του Ψυχικού να περάσει μπροστά, εκτός από 2-3 φορές, και στο τέλος εκεί που κρινόταν το ματς ήμασταν σοβαροί, ακολουθήσαμε την τακτική μας, ακούσαμε τον κόουτς και ήρθε το αποτέλεσμα».

Για τον κόουτς της ομάδας, Ντίνο Καλαμπάκο: «Είναι πολύ καλός, δουλεύει σε μεγάλους ρυθμούς, γρήγορους, μάς πιέζει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός κόουτς, έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του, είναι σοβαρός, κοιτάει πολύ τη λεπτομέρεια. Είμαστε μια νεανική ομάδα, μάς αρέσει πολύ να τρέχουμε και να πιέζουμε. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία σαν ομάδα στο πώς προσεγγίζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Για τους δύο ξένους του Αγρινίου, Άβελον και Φίσερ: «Η ομάδα έχει δύο πολύ καλούς ξένους για την κατηγορία, είναι σημαντικές προσθήκες και κάνουν πιο ποιοτική την ομάδα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Είναι αρκετά σημαντικό για κάθε ομάδα το να υπάρχει ο κόσμος δίπλα σου και να σ’ «αγκαλιάζει» και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές. Έχουμε πάντως ένα πρόβλημα εδώ, παίζει ο Παναιτωλικός στο ποδόσφαιρο και είμαστε τις ίδιες ώρες τα ματς, αλλά και πάλι υπάρχουν αρκετά άτομα όπως είδα στον πρώτο αγώνα. Ελπίζω ματς με το ματς να μεγαλώσει ο αριθμός περισσότερο και να είμαστε πιο δυνατοί».

Για το λόγο που πήγε στο Αγρίνιο: «Ο στόχος μου πάντα είναι να γυρίσω στον Προμηθέα. Πήραμε μαζί με την ομάδα αυτήν την απόφαση για να βελτιωθώ και να πάρω κάποιο χρόνο. Έτσι ήρθα εδώ, για να είμαι πιο έτοιμος όταν επιστρέψω στον Προμηθέα, γιατί και το πρωτάθλημα της Elite League είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…