Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου»

Ο κόουτς Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτώκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του έπειτα από τη νίκη της ομάδας του επί της Μπασκόνια, στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, στον Κώστα Σλούκα αλλά και στην ποιότητα των Βάσκων.

«Ήταν πραγματικά δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. H Μπασκόνια έχει φανταστική ομάδα και το ξέραμε από τον τρόπο που έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Το καταλάβαμε και σήμερα με τον τρόπο που έπαιξε στη δεύτερη περίοδο και το πώς σούταρε στην τρίτη. Ήταν δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε στο παιχνίδι μετά την δεύτερη περίοδο, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η Μπασκόνια παίζει σε υψηλό ρυθμό» δήλωσε ο κόουτς Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

«Ο Σλούκας πήρε σωστές αποφάσεις στο τέλος και σκοράραμε μεγάλα καλάθια. Ο Βεζένκοφ ήταν κομβικός στην τρίτη περίοδο φυσικά. Η άμυνα του Ουόκαπ ήταν κομβική στο δεύτερο μέρος. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν σημαντικά και ο Φαλ έκανε δουλειά σε αυτό το κομμάτι, παίρνοντας 5. Ήταν η τρίτη νίκη μας στην Ισπανία στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την φανταστική δουλειά που έχουν κάνει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…