Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Οι λεπτομέρειες αποφάσισαν τον νικητή»

Μπαρτζώκας: «Οι λεπτομέρειες αποφάσισαν τον νικητή»

Μπαρτζώκας

Σλούκας και άμυνα έδωσαν τη νίκη κατά τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Συγκρατημένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας αμέσως μετά το τέλος του θριάμβου στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί η διοργάνωση είναι ακόμα στην αρχή, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του αλλά έκανε και κριτική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, όπως το περίμεναν όλοι. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με μεγάλο σκορ, οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρά για να πάρουν τη νίκη. Τελικώς, οι λεπτομέρειες αποφάσισαν τον νικητή. Μία – δύο καλές άμυνες που είχαμε στα τελευταία λεπτά και φυσικά το νικητήριο καλάθι από τον Κώστα Σλούκα, αποφάσισαν τον αγώνα. Δεν παίξαμε καλά απόψε, ειδικά στην άμυνα. Όπως αντίστοιχα δεν σουτάραμε καλά τη μπάλα, το ποσοστό μας ήταν πολύ χαμηλό, με 28% στο τρίποντο. Βάλαμε μόνο 6 τρίποντα, παρότι είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ.

Πιστεύαμε πως αν μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως έγινε τελικώς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ήταν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Ειδικά εδώ, στη Μαδρίτη, είναι πάντα δύσκολα. Φυσικά, θα πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί την Παρασκευή έχουμε ακόμη ένα απαιτητικό παιχνίδι».

Ματέο: «Ο Ολυμπιακός τιμώρησε την άμυνά μας στο pick-n-roll»

Πολύ ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι της Ρεάλ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κατά τον Τσους Ματέο. Ο προπονητής της Ρεάλ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός τιμώρησε την άμυνα των Μαδριλένων στο pick-n-roll.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσους Ματέο:
«Τιμώρησαν την άμυνά μας στο pick-n-roll όμως κατά την γνώμη μου, ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Το ματς κρίθηκε στο φινάλε. Παλέψαμε ως το τέλος αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…