Κεντρική Διεθνή Ματέο: «Eχουμε μια καλή ομάδα για να δουλέψουμε»

Ματέο: «Eχουμε μια καλή ομάδα για να δουλέψουμε»

Ματέο

Το 2/2 έκανε η Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στην Ευρωλίγκα. Επικράτησε της Ομπραντόριο με 93-79 και πλέον είναι έτοιμη να ταξιδέψει για την Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο στις δηλώσεις του ανέφερε τα στοιχεία που θα πρέπει να διορθώσει η ομάδα του, για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της σε Ισπανία και Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσους Ματέο:

«Παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο χαλαρώσαμε κάπως, βλέποντας την κυριαρχία μας. Στην 3η περίοδο δεν ήμασταν το ίδιο σταθεροί. Θα πρέπει να αυξήσουμε τα καλά λεπτά μας και να μην έχουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την ατομική ποιότητα, για να “λάμψουμε” ως σύνολο.

Έχουμε δυνατότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Στο Eurobasket κανείς δεν θεωρούσε πως η Ισπανία είναι το φαβορί. Κάθε χρόνο είχαμε τρομερούς παίκτες, αλλά δεν κερδίζαμε πάντα τους τίτλους. Πάντως, έχουμε μια καλή ομάδα για να δουλέψουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…