Κεντρική ELITE LEAGUE Κόροιβος: «Κρατάμε επιφυλάξεις για το αν είναι απλά ανθρώπινα κακές διαιτητικές στιγμές»

Κόροιβος: «Κρατάμε επιφυλάξεις για το αν είναι απλά ανθρώπινα κακές διαιτητικές στιγμές»

Ο Κόροιβος ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μεγαρίδα με 91-88, αλλά η ομάδα της Αμαλιάδας έχει παράπονα από τη διαιτησία. Στην ανάρτηση της για το αποτέλεσμα του αγώνα, στέκεται σε μία καθοριστική φάση 26” πριν το τέλος της αναμέτρησης και αφήνει αιχμές για το κατά πόσο είναι «απλά ανθρώπινα κακές διαιτητικές στιγμές».

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας στις 15/10, δόθηκε εις βάρος της ομάδας μας φάουλ που δεν έγινε, μόλις 10’’ δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα και με το σκορ να είναι 70-70. Ηττηθήκαμε.

Σήμερα (29/10), 26’’ δευτερόλεπτα πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας με το σκορ στο 78-80, ήταν ένα αντιαθλητικό σε ‘’κλέψιμο’’ παίκτη της ομάδας μας που υποδείχτηκε ως απλό φάουλ στερώντας μας την δυνατότητα μιας τελευταίας επίθεσης.

Γνωρίζουμε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να θεωρηθούμε ‘’γραφικοί’’ αλλά επαναλαμβανόμενες και εις βάρος μας λάθος αποφάσεις, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την λήξη των αγώνων, που διαμορφώνουν αποτέλεσμα, κρατάμε επιφυλάξεις για το αν είναι απλά ανθρώπινα κακές διαιτητικές στιγμές και ‘’συμπωματικές’’».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ELITE LEAGUE

Δειτε επισης

Κυρίτσης: «Κάνουμε βήματα προς τα εμπρός»

Ο δεύτερος σκόρερ της Elite League μίλησε για τη φετινή σεζόν του Ερμή Σχηματαρίου Ο Αλέξη…