Κεντρική NBA Γουόριορς – Λέικερς 123-109 (vid)
NBA

Γουόριορς – Λέικερς 123-109 (vid)

curry lebron 2048x1353 1

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΛεΜπρόν Λέικερς. Πριν από το παιχνίδι, οι πολεμιστές παρέλαβαν τα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Και μετά έδειξαν γιατί είναι οι πρωταθλητές, επικρατώντας εύκολα με 123-109 των Λέικερς. Έπειτα ύψωσαν το banner στο πάνω μέρος του γηπέδου, δείχνοντας το 7ο πρωτάθλημα στην Ιστορία τους. Ωστόσο δεν μείναμε εκεί.

Ο σουτέρ των Γουόριορς, Στεφ Κάρι μίλησε αποκλειστηκά μπροστά σε κοινό, αναφέροντας την υπόθεση της Μπρίτνει Γκράινερ. Η παίκτρια του WNBA  παραμένει φυλακισμένη στη Ρωσία και εκτίει ποινή 9 ετών.

Για τον λόγο αυτό είπε: «Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ έχει γενέθλια σήμερα, κλείνει τα 32 της χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε γνωστό το όνομά της, να μην την ξεχνάμε. Είναι 243 μέρες από τότε που φυλακίστηκε άδικα στην Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα σπίτι, πως όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει για να την φέρουν σπίτι».

Μπάινοντας στο παιχνίδι, η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο πάτησε γκάζι στην τρίτη περίοδο, ξέφυγε με 89-64 χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 23-4 σε 5.5 λεπτά και χαλάρωσε, φτάνοντας περπατώντας στην νίκη.

Ο Στεφ Κάρι με 33 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, με τον Άντριου Γουίγκινς να προσθέτει 20 πόντους και τον Κλέι Τόμπσον 18 πόντους, σε μία βραδιά που γενικά όλα κύλησαν ομαλά για τους πρωταθλητές.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Άντονι Ντέιβις 27 πόντους και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, με την ομάδα του Λ.Α ωστόσο να δείχνει ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-22, 59-52, 91-71, 123-109

Δείτε το βίντεο εδώ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…