Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Το ιατρικό δελτίο της 3ης αγωνιστικής

Ευρωλίγκα: Το ιατρικό δελτίο της 3ης αγωνιστικής

Fe W3OXWYAUJs C 600x417 1

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους παίχτες οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στα παρακάτω παιχνίδια.

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ζάλγκιρις – Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports 4)

Η Ζάλγκιρις δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Ντοϊβίντας Γκιεντράιτις. Η Βίρτους Μπολόνια θα παραταχθεί χωρίς τους Τορνίκε Σενγκέλια και Αγούντου Άμπας.

Αναντολού Εφές – Βαλένθια (20:00, Novasports 5)

Η Αναντολού Εφές θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Σέιν Λάρκιν. Η Βαλένθια θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάρτιν Χέρμανσον, Τζέιμς Γουέμπ και Χασιέλ Ριβέρο.

Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν (20:45, Novasports 2)

Η Φενέρμπαχτσε θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει στην διάθεσή της τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς. Η Βιλερμπάν θα παραταχθεί χωρίς τον Πάρκερ Τζάκσον-Κάρτραϊτ.

Μακάμπι – Μονακό (21:05, Novasports 6)
Η Μακάμπι δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Νταρούν Χίλιαρντ, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς συμμετοχής του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Τζέιλεν Άνταμς. Απ’ την άλλη, η Μονακό δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 3)

Η Μπάγερν θα παραταχθεί χωρίς τους Άιζακ Μπόνγκα και Ελίας Χάρις, ενώ οι Ζαν-Μαρκ Σίσκο και Πολ Τσίπσερ είναι αμφίβολοι. Η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Νίκολα Μίροτιτς, Κάιλ Κούριτς, Σέρχι Μαρτίνεθ και Τζέιμς Νάτζι.

Παρτίζαν – Αρμάνι Μιλάνο (21:45, Novasports Prime)

Η Παρτίζαν θα παραταχθεί χωρίς τους Αλέκσα Αβράμοβιτς και Άλεν Σμάιλαγκιτς. Η Αρμάνι Μιλάνο δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Λουίτζι Ντατόμε, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Τομπάσο Μπαλντάσο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…