Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ενθουσιασμός στο… «κόκκινο», αναβοσβήνει το… «πράσινο»

Ενθουσιασμός στο… «κόκκινο», αναβοσβήνει το… «πράσινο»

κόκκινο

Οι «διαβολοβδομάδες» είναι για μας σαν διαιρέσεις με διψήφιο διαιρέτη. Δύσκολες! Βάζεις στην εξίσωση ψυχολογία, κούραση, «πρέπει», κατάσταση αντιπάλου, τραυματισμούς κι απουσίες κι άντε να βγάλεις αποτέλεσμα. Ειδικά όταν οι δυο «αιώνιοι» παίζουν απέναντι σε ομάδες με υψηλές προσδοκίες, ή έστω σε καλό φεγγάρι.

Όπως και να ‘χει, εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε, για να ψαχτούμε κι εντέλει να μπούμε στο παιχνίδι, καθώς το μόνο παιχνίδι που είναι εξ ορισμού χαμένο, είναι αυτό που δεν παίζεις.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Άντε λίγο πριν το τζάμπολ της φετινής Ευρωλίγκας να συζητούσαμε για τη διοργάνωση και να λέγαμε ότι μετά τρεις αγωνιστικές ο Ολυμπιακός (είχε να παίξει εκτός με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) κι η Μπασκόνια θα βρίσκονταν με 3/3 στην κορυφή, έχοντας συγκάτοικο την Άλμπα. Μέχρι που θα μας απαγόρευαν να ασχοληθούμε ξανά με το σπορ.

Άντε σήμερα να προβλέψεις τι θα γίνει στο ματς των δύο αήττητων. Η εικόνα του Ολυμπιακού σε ψήνει κι η αμυντική στοχοπροσήλωση μπορεί να περιορίσει τη δράση του Χάουαρντ. Από την άλλη δεν μπορεί να πάει τρένο (γιατί όχι;) η ομάδα του Μπαρτζώκα, αφήστε που παραμένει πρόβλημα η απουσία του Παπανικολάου κι ας μην φάνηκε κόντρα στη Ρεάλ. Που φάνηκε στο πίσω μέρος του γηπέδου, αλλά το κάλυψαν με την επιθετική λειτουργία.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός στοίχημα

Πλέον κι η Stoiximan δίνει φαβορί τους «κόκκινους» στο 1.52. Είναι αλήθεια πως και στοιχηματικά δεν μπορούμε να τους αμφισβητήσουμε, γιατί σε καμιά από τις τρεις νίκες τους δεν έκαναν κάτι υπερβατικό, δεν έπαιξαν στο 100%, άρα έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η διαφορά των καλών ομάδων, από τις πολύ καλές ομάδες, είναι πως οι δεύτερες κερδίζουν κι όταν δεν πάνε όλα καλά. Το παίρνουμε, λοιπόν, κι αν θέλετε να μεγαλώσετε το ρίσκο το -3,5 σας πάει στο 1.91. Δεν είναι μακριά από τη λογική για το Μπασκόνια – Ολυμπιακός.

Από τις τρεις νίκες του Ολυμπιακού στις δύο ήταν καταλύτης ο Κώστας Σλούκας. Αν προσθέσουμε και την ενδιάμεση εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, κόντρα στο Περιστέρι, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι είναι σε καλό φεγγάρι. Την ίδια στιγμή έχει 0/10 τρίποντα στην Ευρωλίγκα, ενώ είχε το απόλυτο 5/5 με το Περιστέρι.

Κάποια στιγμή θα σπάσει η κακοδαιμονία του κι η απόδοση 5.30 για 3+ εύστοχα τρίποντα είναι δελεαστική. Ο Σλούκας, αν δεν νιώθει καλά, δεν θα πάρει προσπάθειες, έχει μέσο όρο 3 ανά αγώνα, οπότε είναι ένα ποντάρισμα, που το παίρνει όποιος το νιώσει, γνωρίζοντας ότι είναι υψηλού ρίσκου, άρα δεν χρειάζεται υπερβολή. Είναι, όμως, από αυτά τα bet, που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας, κόντρα στην Άλμπα, είναι αλήθεια πως πιστέψαμε τον Παναθηναϊκό. Ποντάραμε αφενός στην καλή του ψυχολογία, αφετέρου στις ελλείψεις που είχε η γερμανική ομάδα και περιμέναμε να δούμε σε λειτουργία την αμυντική του γραμμή, η οποία θα καθόριζε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πίστεψαν στον εαυτό τους και… δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο.

Μετά τέτοιες ήττες κι όταν ακολουθεί αγώνας σε μικρό χρονικό διάστημα, οι ομάδες μαζεύονται, συσπειρώνονται και βγάζουν αντίδραση. Αυτό, ενδεχομένως μας οδηγεί σε μια σκέψη. Από την άλλη, όμως, η Μονακό είναι απρόβλεπτη ως ομάδα, έχει σπουδαία περιφερειακή γραμμή, που μπορεί να εξουδετερώσει κάθε αντίπαλο μηχανισμό και προέρχεται επίσης από ήττα, οπότε θέλει να πάρει κάτι από τη «διπλή» αγωνιστική εβδομάδα.

Καταλύτης στη σκέψη μας είναι ο Ντέρικ Ουίλιαμς, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ενδεχόμενη απουσία του διαφοροποιεί τα δεδομένα, καθώς είναι η μοναδική θέση που ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεύτερο παίκτη πρώτης γραμμής, δεν έχει βάθος. Ακόμα κι αν αγωνιστεί είναι ζητούμενο η κατάσταση κι η διάρκεια.

Σ’ ένα απρόβλεπτο ματς πιο safe επιλογή για το Παναθηναϊκός – Μονακό μοιάζει να είναι το χάντικαπ των -3,5 πόντων, που δίνει στη Μονακό η Stoiximan και μας προσφέρεται στο 1.90. Γενικώς είναι δύσκολο ματς σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: FootBallBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…