Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου 74-80 (vid)

Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου 74-80 (vid)

Πέρασε από το Μιλάνο η Άλμπα

Υπήρχε κανείς που περίμενε ότι η Άλμπα θα περνούσε από το Μιλάνο και θα έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας;

Οι Γερμανοί ανέδειξαν όλες τις αδυναμίες των Ιταλών κι η Αρμάνι, παρότι πήγε το ματς στην παράταση, υπέστη οδυνηρή ήττα. Η Άλμπα έδειξε από τα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης ότι δεν πήγε για ψώνια στο Μιλάνο. Το +9 (6-15), ήταν το πρώτο καμπανάκι, το 10-21) έδειξε ότι θα είναι μεγάλη η νύχτα κι η 1η περίοδος έκλεισε με τους Γερμανούς στο +14 (12-26).

Η Άλμπα απορρόφησε την πρώτη αντεπίθεση της Αρμάνι (23-35), κράτησε το προβάδισμα στις παρυφές του διψήφιου (27-38) και το 30-38 του ημιχρόνου ήταν το μήνυμα πως η ομάδα του Μεσίνα είχε πρόβλημα.

Στο δεύτερο μισό η Αρμάνι αποφάσισε να αλλάξει τη μοίρα της και παρότι για 10 λεπτά οι παίκτες της Άλμπα κράτησαν ψηλά τη διαφορά, ήταν εμφανές ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μια από αυτές ήταν ότι ο Χάινς βρήκε στόχο σε δύο κρίσιμες βολές κι έστειλε το ματς στην παράταση (70-70).

Πλέον ήταν μάχη σώμα με σώμα, πόντο – πόντο, με τις δύο ομάδες να αρνούνται να χάσουν, αλλά την τελευταία λέξη την είπε ο Μπλατ, ο οποίος σε «νεκρό χρόνο» έδωσε κι αέρα έξι πόντων στην ομάδα του (74-80). Ο Σμιθ με τον Μπλατ ήταν πρώτοι σκόρερ των νικητών, ενώ ο Πάνγκος με τον Σιλντς κουβάλησαν την Αρμάνι στο σκοράρισμα.

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 30-38, 51-60, 70-70 (κ.α.), 74-80.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…