Κεντρική Eurobasket Φουρνιέ: «Προσβολή όταν κερδίζεις το ασημενιο, ενώ δουλεύεις τόσο σκληρά»

Φουρνιέ: «Προσβολή όταν κερδίζεις το ασημενιο, ενώ δουλεύεις τόσο σκληρά»

cf86cebfcf85cf81cebdceb9cead cf80cf81cebfcf83ceb2cebfcebbceae cf8ccf84ceb1cebd cebaceb5cf81ceb4ceafceb6ceb5ceb9cf82 cf84cebf ceb1 jpg

Φουρνιέρ

Την απογοήτευση του που η Γαλλία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ εξέφρασε ο Εβάν Φουρνιέρ. Ο Γάλλος γκαρντ υποστήριξε ότι είναι κρίμα ενώ δουλεύεις σκληρά να κερδίσεις το χρυσό μετάλλιο εν τέλει να κατακτάς το ασημένιο. Επίσης τόνισε ότι όταν βάζει στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο είναι σαν να έχει αποτύχει.

«Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά για να κερδίσεις το χρυσό μετάλλιο και σου δίνουν το ασημένιο ή το χάλκινο, το θεωρώ προσβολή. Όπως μπορούσατε να δείτε στο βάθρο, ήμασταν όλοι πολύ δυστυχισμένοι. Λες και σε αντάμειψαν που έχασες και συν τοις άλλοις σου έλεγαν: ‘Μπράβο, έχασες!’ Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν. Όταν παίρνω αυτό το μετάλλιο, όταν το βάζω στο λαιμό μου, νιώθω σαν να αποτυγχάνω. Είναι δύσκολο και θέλω να καταφέρω να το αποδεχθώ σύντομα», δήλωσε στο «Canal +».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

The post Φουρνιέ: «Προσβολή όταν κερδίζεις το ασημενιο, ενώ δουλεύεις τόσο σκληρά» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…