Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πονίτκα: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Πονίτκα: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

cf80cebfcebdceafcf84cebaceb1 ceb5ceafcebcceb1ceb9 cf87ceb1cf81cebfcf8dcebcceb5cebdcebfcf82 cf80cebfcf85 ceaecf81ceb8ceb1 cf83cf84 jpg

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ ήταν λογικό να τραβήξουν τα βλέμματα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Τελικά ο Παναθηναϊκός πρόλαβε και τον έκανε δικό του και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων» δεν έκρυψε την ικανοποίηση που θα συνεχίσει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

«Σίγουρα δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη πριν από την έναρξη του Eurobasket. Με τον ατζέντη μου, υπολογίζαμε περισσότερο ότι κάπου τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο θα ψάχναμε κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα να επιστρέψουμε στην Euroleague. Παρόλα αυτά, το Eurobasket, το οποίο και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για ολόκληρη την ομάδα και τη χώρα μας, έπεισε τις ομάδες της Euroleague οι οποίες δεν ήταν απόλυτα πεπεισμένες πριν, ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ εκεί και να βοηθήσω», δήλωσε στο πολωνικό κανάλι TVP Sport.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Το τελευταίο τριήμερο ήταν… καυτό καθώς ήμουν όλη την ώρα στα τηλέφωνα. Προσπαθούσαμε να τακτοποιήσουμε όλα τα θέματα έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές. Τελικά καταφέραμε να οριστικοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες και το μόνο που μου μένει είναι να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Το γεγονός ότι προηγήθηκαν δύο δύσκολες σεζόν για τον Παναθηναϊκό, αυτό δεν μειώνει το μέγεθός του. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη. Υπήρξαν σπουδαίοι παίκτες και σπουδαίοι προπονητές στο παρελθόν. Νιώθω υπέροχα που είμαι και εγώ κομμάτι αυτού του συλλόγου.

Ελπίζω ο φετινός Παναθηναϊκός να δείξει ότι θέλει να προχωρήσει. Το brand του Παναθηναϊκού δεν χρειάζεται να ξαναχτιστεί, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες ώστε να πάρει δυναμική που του αξίζει. Και εμείς θα παλέψουμε ώστε να φέρουμε χαρά στους φιλάθλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…