Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πάμπλο Λάσο: «Μου έβγαλαν εξιτήριο, ενώ είχα ήδη πάρει εξιτήριο»

Πάμπλο Λάσο: «Μου έβγαλαν εξιτήριο, ενώ είχα ήδη πάρει εξιτήριο»

Λάσο

Μερικούς μήνες μετά από την απόλυσή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα Marca.

Οι τελευταίοι μήνες για την Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να χαρακτηριστούν και επεισοδιακοί, καθώς στο επίκεντρο ήταν η υπόθεση με το πρόβλημα υγείας του Πάμπλο Λάσο και η απομάκρυνση του από τον πάγκο της «Βασίλισσας».
Σε συνέντευξη του, ο Ισπανός προπονητής στην Marca επισήμανε αρχικώς το κομμάτι της υγείας του και την φροντίδα που έλαβε από τους γιατρούς, έπειτα για τις εξετάσεις που δεν εγιναν αλλά και για την ενδεχόμενη επιστροφή του στον πάγκο της «βασίλισσας».

Αναλυτικά η συνέντευξη:
«Προφανώς όταν μου συνέβη το έμφραγμα, υπάρχει πάντα κάτι μέσα σου που λέει ”για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η προσωπική υγεία”. Υπό αυτή την έννοια, ο γιατρός της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ, και οι γιατροί που με περιέθαλψαν στο Σάνιτας και έκαναν τον καθετηριασμό έκαναν φανταστική δουλειά. Από ό,τι έδειξε η ιστορία, πήρα εξιτήριο 48 ώρες αργότερα και τρεις μέρες αργότερα προπονούσα την ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτό το έγγραφο. Όταν περνάει ο καιρός έχεις πάντα μια μικρή αίσθηση για το αν είναι αλήθεια ότι είμαι καλά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σε όποιον έχει περάσει από αυτό το επεισόδιο. Σοκαρίστηκα μάλιστα πολύ από τις αντιδράσεις των γιατρών που με περιέθαλψαν.Στη συνέχεια, αναζητήστε μια δεύτερη γνώμη αλλά για να βρω ηρεμία. Αυτό σε αυτό το διάστημα με βοήθησε να ξέρω ότι είμαι πολύ καλά. Πήγα στη Βιτόρια και ήμουν με τη μητέρα μου και την οικογένειά μου και τόσο αυτοί όσο και οι φίλοι μου είναι σίγουροι ότι είμαι καλά. Αυτό με ηρεμεί. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει αυτόν τον καιρό και μου λένε ”σε βλέπω μια μπάλα στο χέρι, είσαι πολύ καλά”. Πάντα ήμουν πολύ καλά, αν και με τον σεβασμό που τρέφετε για οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι μου έβγαλαν εξιτήριο, ενώ είχα ήδη πάρει εξιτήριο. Παίξαμε το φινάλε της σεζόν και είναι αλήθεια ότι αποφάσισα να μην προπονήσω, αυτό είναι αλήθεια, παρόλο που μου κόστισε μια κουβέντα από κάποιον καρδιολόγο που μου είπε ότι έπρεπε να είχα προπονήσει, ότι θα μπορούσα να προπονήσω τέλεια και ότι θα ήταν καλό για τον κόσμο να βλέπει ότι αυτό δεν ήταν κάτι που αποτρέπει.
Αλλά μάλλον ότι σας επιτρέπει να ζήσετε μια κανονική ζωή. Και ο γιατρός της ομάδας ήταν μαζί μου όλη μέρα και αν είχα πρόβλημα ήξερα ότι μπορούσα να τον εμπιστευτώ. Από εκεί έγινε συμφωνία για την αποχώρησή μου από τον σύλλογο και από εκεί και πέρα έκανα έλεγχο στον καρδιολόγο, μου άλλαξαν μέρος της φαρμακευτικής αγωγής και αποφάσισα να ζητήσω άλλη γνώμη, αλλά σε προσωπικό επίπεδο όπως θα έκανε ο καθένας. Αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ με καλούσε μια μέρα να επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα μπορούσα να πω όχι. Η σχέση μου μαζί του όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπέροχη και αν μια μέρα με καλούσε ο Φλορεντίνο και ήμουν ελεύθερος θα ήταν πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να πω όχι. Άσχετα που αν φτάσει εκείνη η στιγμή, θα μπορούσα να προπονήσω άλλη ομάδα», ήταν τα λόγια του Λάσο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …