Κεντρική Basket League Μπαρτζώκας: «Παίζουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

Μπαρτζώκας: «Παίζουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στο διάστημα της προετοιμασίας και τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός, αλλά και στο γεγονός πως αυτές τις δύο ημέρες στη Ρόδο κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

«Η ετοιμότητα είναι σχετική λέξη. Είχαμε έξι διεθνείς που έλειπαν από την προετοιμασία μας και ενσωματώθηκαν τις τελευταίες μέρες. Δεν είμαστε αρκετά έτοιμοι σε σχέση με το τι θα θέλαμε. Στην προετοιμασία είχαμε μισή ομάδα. Σε λίγες μέρες ξεκινά η EuroLeague. Το γεγονός ότι έχουμε έναν κορμό από πέρυσι μας κάνει ομοιογενείς, αλλά αυτή τη στιγμή παίζουμε για έναν τίτλο, τον πρώτο της χρονιάς.

Όλο το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ, θα κληθούμε να αξιολογήσουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, με σεβασμό στους αντιπάλους μας και τον αυριανό μας, τον Προμηθέα στον ημιτελικό. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε και για το θέμα των ημερών, αναφορικά με τον έβδομο ξένο. «Δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν έχει παρθεί οριστική απάντηση. Αν υπάρξει απόφαση να απαντήσω. Για εμένα ο κάθε ένας κοιτά το συμφέρον του και όλοι μαζί το ελληνικό μπάσκετ.

Αν μία ελληνική ομάδα είναι διεκδικήτρια του Final-4 είναι μεγάλο πράγμα. Με τους γηγενείς παίκτες είναι πρόβλημα και στην Ισπανία και στην Ρωσία. Είναι μεγάλη συζήτηση που πρέπει όλοι να πάρουν θέση αλλά ακόμα δεν έχει γίνει πράξη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…