-
Κεντρική Eurobasket Σλούκας: «Ο Τάιλερ με κάποια σουτ που έβαλε κέρδισε το παιχνίδι»

Σλούκας: «Ο Τάιλερ με κάποια σουτ που έβαλε κέρδισε το παιχνίδι»

cf83cebbcebfcf8dcebaceb1cf82 cebf cf84ceacceb9cebbceb5cf81 cebcceb5 cebaceaccf80cebfceb9ceb1 cf83cebfcf85cf84 cf80cebfcf85 ceadceb2

Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ιταλία. Ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε στα καθοριστικά σουτ που πήρε ο Ντόρσεϊ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλούκας:

«Ξέραμε πως η Ιταλία στην έδρα της είναι δυνατή, έχει ενέργεια και ταλέντο, αλλά εμείς ανταποδώσαμε, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη. Σούταραν με καλά ποσοστά στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς κολλήσαμε λίγο στην τέταρτη περίοδο, αλλά ο Τάιλερ με κάποια σουτ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας. Η ομάδα φέτος μπορεί να κοιτάξει ψηλά και δεν μπορούμε να αναζητάμε δικαιολογίες.

Αύριο ξεκούραση, αποθεραπεία και κοιτάμε το επόμενο ματς. Οι απουσίες και οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει την ομάδα, αλλά δεν χάσαμε το δρόμο μας. Είμαστε στο 2-0 και προχωράμε. Όλα αρχίζουν από την άμυνα, προσπαθούμε να κλέβουμε για να αξιοποιήσουμε τον Γιάννη. Βλέπουμε ότι όλες οι άμυνες προσαρμόζονται πάνω του και ανοίγει χώρος για μας. Προσωπικά νιώθω καλά, προχωράμε».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

The post Σλούκας: «Ο Τάιλερ με κάποια σουτ που έβαλε κέρδισε το παιχνίδι» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ