Κεντρική Eurobasket Φουρνιέ: «Το ασημένιο μετάλλιο είναι προσβολή για εμένα»

Φουρνιέ: «Το ασημένιο μετάλλιο είναι προσβολή για εμένα»

cf86cebfcf85cf81cebdceb9cead cf84cebf ceb1cf83ceb7cebcceadcebdceb9cebf cebcceb5cf84ceaccebbcebbceb9cebf ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf80

Φουρνιέ

Ο Έβαν Φουρνιέ μίλησε στο «Canal +» και μεταξύ πολλών ρωτήθηκε γιατί έβγαλε μετά την απονομή το ασημένιο μετάλλιο από το στήθος του. Ο μπασκετμπολίστας των Νικς τόνισε πως το ασημένιο μετάλλιο είναι για αυτόν κάτι σαν προσβολή και για αυτό τον λόγω το έβγαλε γρήγορα.

Μεταξύ άλλων ο Φουρνιέ είπε:

«Πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά για να πάρεις το χρυσό μετάλλιο και παίρνεις είτε το ασημένιο, είτε το χάλκινο, αυτό είναι κάτι σαν… προσβολή.

Αλλά, δεν ισχύει αυτό στην πραγματικότητα. Όταν μου έδωσαν το ασημένιο μετάλλιο και το πέρασα στον λαιμό μου, για μένα ήταν σαν να με έστειλαν κατευθείαν στην αποτυχία μου. Οπότε, δεν ήθελα να το έχω στα χέρια μου, ήθελα να το ξεφορτωθώ.

Αυτό, δεν είναι ασέβεια για κάποιον άλλον. Απλώς μου επιβεβαιώνει την αποτυχία μου και είναι πολύ δύσκολο.

Εάν δείτε τη φωτογραφία που ήμασταν στο βάθρο, ήμασταν όλοι πολύ απογοητευμένοι… Είναι σαν μας… επιβραβεύουν για την αποτυχία μας. Σου λένε: “Μπράβο σου, αλλά έχασες”. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτείς…».

The post Φουρνιέ: «Το ασημένιο μετάλλιο είναι προσβολή για εμένα» appeared first on overfm.gr.

Πηγή overfm.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…